Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Waarom zijn massages belangrijk?

We weten allemaal dat een massage goed voor je is, maar weet je ook waarom? Er zijn veel voordelen aan massages, zoals ontspanning en helder denken. Maar er zijn nog meer redenen om regelmatig een massage te nemen! In dit artikel bespreken we de belangrijkste voordelen van massages.

Wat doet een massage met ons lichaam?

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: een massage die ons lichaam en geest ontspant. Dit komt doordat massages de spieren ontspannen en de bloedcirculatie bevorderen. Massages stimuleren ook de aanmaak van endorfines, wat je humeur positief kan beïnvloeden. Endorfines zijn natuurlijke pijnstillers en maken je gelukkig! 

Als je regelmatig massage neemt, kan dit alles helpen bij het voorkomen van stress, hoofdpijn en rugpijn. Massages kunnen je ook helpen bij het slapen. Dit komt doordat massages de spieren ontspant en het lichaam voorbereidt op een goede nachtrust. Als je denkt dat massage alleen maar leuk is, dan heb je gelijk! Maar massage is ook heel erg gezond voor je lichaam en geest. Dus waar wacht je nog op? Boek snel een afspraak bij Yules Masseert!

Welke massages zijn er?

Er zijn veel verschillende massages die je kunt boeken. De meest populaire massage is de Swedish massage. Dit is een ontspannende massage waarbij je spieren losgemaakt worden en de bloedcirculatie bevordert wordt. Een andere massage die steeds populairder wordt, is de deep tissue massage. Deze massage is wat intenser dan de Swedish massage, omdat er dieper in het lichaam gemasseerd wordt. Deep tissue massages helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam.

Yules Masseert biedt ook hot stone massages aan. Hot stone massage maakt gebruik van warme stenen die op het lichaam gelegd worden. Dit verzacht spieren en geeft een diep ontspannende massage. De laatste massage die we willen noemen is de trigger point massage. Deze massage is bedoeld om bepaalde puntjes in het lichaam te masseren waar spanning zit opgebouwd. Trigger point massages helpen bij het verminderen van pijn en druk in het lichaam.