Linkzoeker
Bloemen

Een bekende bloemenexporteur voor Scandinavische landen

Bent u op zoek naar een bloemenexporteur voor Scandinavische landen? Dan moet u bij Scandiflora zijn! Dit is een bekende bloemenexporteur die bloemen en planten van over de hele wereld op de Scandinavische markt brengt. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft gedreven en enthousiaste medewerkers. Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met de bloemen- en plantenmarkt in Scandinavië, waardoor ze de markt heel goed kennen. Bovendien combineren ze hun ervaring en expertise met hun grote passie voor bloemen, planten en decoratiegroen. Zo kunt u hier altijd rekenen op een uitstekende service.

Uw bestelling is altijd op tijd op locatie

Scandiflora is een zeer zorgvuldige en betrouwbare bloemenexporteur. Dit bedrijf levert altijd goede kwaliteit en een efficiënte service. Ze kennen de markt in Scandinavië door en door, waardoor hun logistiek optimaal is ingericht. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Per klant worden de orders op één transportkart geladen, waardoor het overzicht goed behouden blijft. De laadruimte van de transportkart wordt bovendien goed benut, zodat het gehele logistieke proces goed op elkaar aansluit. Dit levert tijdswinst op, waardoor de bloemen uiterst vers blijven. Hierdoor krijgt u bloemen van optimale kwaliteit, die ook nog eens snel geleverd worden. Meer kunt u toch niet wensen?

Profiteer van een uitstekende service

Als u deze bloemenexporteur inschakelt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Dat is namelijk de topkwaliteit van dit bedrijf. De waarborging van de kwaliteit vindt plaats door de kweker, FloraHolland en Scandiflora. Weet u al welke bloemen, planten of decoratie u gaat bestellen? Als u vanuit een groothandel bestelt, wordt uw order op één transportkar verzameld en verloopt het proces uiterst efficiënt. Zo bent u verzekerd van een snelle levering. Bekijk online het aanbod en neem voor meer informatie of bij vragen gerust contact op met Scandiflora