Linkzoeker
Dienstverlening

Dit zijn de redenen om een omsnoeringsmachine aan te schaffen

Als u een webshop of winkel heeft en regelmatig pakketten verstuurt dan is een omsnoeringsmachine reuze handig. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk een band om de doos aanbrengen. Die zorgt voor extra stevigheid en veiligheid tijdens het transport. Houd er rekening mee dat uw pakket tijdens het vervoer wat te verduren kan krijgen, afhankelijk van de te nemen route, het voertuig en hoeveel andere pakketten vervoerd worden. Als u een doos alleen met plakband dichtplakt is de kans aanwezig dat de doos openscheurt en de inhoud daardoor wordt beschadigd of zelfs kwijtraakt. Als u een omsnoeringsmachine gebruikt kunt u dit soort problemen eenvoudig voorkomen.

Een machine voor omsnoering werkt heel eenvoudig

Een omsnoeringsmachine is heel eenvoudig te bedienen. U plaatst de doos en steekt het uiteinde van de rolband in de machine. Daarna schakelt u het apparaat in. De doos wordt omsnoerd en de band wordt meteen vast gelast. U kunt zelf instellen hoe strak de band moet zitten. Ook zijn de meeste omsnoeringsmachines instelbaar voor verschillende banddiktes. Het apparaat is altijd gebruiksklaar en u kunt probleemloos meerdere dozen achter elkaar van een band voorzien. Dit versnelt het inpakproces natuurlijk aanzienlijk waardoor u meer pakketten in minder tijd kunt verwerken.

Een betrouwbare leverancier voor omsnoeringsmachines

Bent u op zoek naar een handige en betrouwbare oplossing om uw zendingen goed te verpakken? Bekijk dan het aanbod aan omsnoeringsmachines van Fixpack Verpakkingstechniek. Zij hebben verschillende van deze machines, u kunt het apparaat kiezen wat past bij uw behoefte. Vindt u het lastig om hierin een keuze te maken? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Het bedrijf beschikt ook over een eigen technische dienst die u kunt bellen als er een probleem is met het apparaat. Wilt u liever eerst een proefplaatsing? Ook dat is mogelijk. Test het apparaat gedurende een week uit en beslis pas daarna of u tot aanschaf wilt overgaan. Daarnaast vindt u bij Fixpack Verpakkingstechniek een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen voor allerlei toepassingen.