Linkzoeker
Dienstverlening

Redenen om te kiezen voor rijlessen bij Verkeersschool Michael

Indien je woonachtig bent in Tilburg en omgeving en ben je toe aan rijlessen? Zoek dan niet verder. Bij Verkeersschool Michael zit je helemaal goed. In alle jaren is deze rijschool uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en omgeving en zijn vele leerlingen je voorgegaan voor het volgen van zijn- of haar rijlessen. Wat maakt deze rijschool zo bijzonder? Lees in deze blog de verschillende redenen waar je zal moeten kiezen voor Verkeersschool Michael voor het volgen van je rijlessen.

Je lest altijd met een vaste rijinstructeur

Een groot voordeel van het volgen van je rijlessen bij Verkeersschool Michael in Tilburg is dat je altijd lest met een vaste rijinstructeur. Bij sommige rijscholen heb je tijdens het lestraject verschillende rijinstructeurs wat zo z’n nadelen heeft. De instructeur heeft minder zicht op de voortgang van jouw niveau wat het proces tot aan je examen kan vertragen. Bij Verkeersschool Michael zal dit nooit gebeuren. Je zult altijd veel houvast hebben doordat je altijd dezelfde instructeur hebt van het begin tot het eind. Op naar het examen!

Een gratis kennismakingsles

Bij Verkeersschool Michael kun je jezelf aanmelden voor een gratis kennismakingsles. Dat houdt in dat je een uur en een kwartier een rijles volgt waar Michael jouw kwaliteiten kan beoordelen en op basis daarvan een gedegen advies kan geven over hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Er zijn niet veel rijscholen die dit doen en vaak dient er betaald te worden voor een kennismakingsles. Tijdens deze les kun je zelf dus ook kennismaken met de rijschool, de auto en de manier van lesgeven en communiceren. Je weet dus precies wat je kunt verwachten van Verkeersschool Michael.

Volg je theoriecursus

Voordat je af kunt rijden op de weg, dien je altijd je theoriecursus eerst te halen. Hiervoor zul je in de studieboeken moeten duiken. Er zijn vele regeltjes die je moet weten en dit is niet van de één op de andere dag geleerd. Bij Verkeersschool Michael kun je dus ook je theoriecursus volgen. Je bent dus verzekerd van een goede cursus waar je alle benodigde kennis op zult doen. Je kunt verschillende oefeningen ook online uitvoeren. Er zit ook een proefexamen inbegrepen bij de cursus om jezelf helemaal klaar te stomen voor het theorie-examen.

Maak gebruik van de mijn-rijlesplanner

Een rijschool met een rijlesplanner is erg handig. Je krijgt inzicht in alle voortgangen, je betalingen en je kunt zelf je rijlessen inplannen op momenten dat het jou het best uitkomt. Voor alles rondom je rijlessen heb je dus een uitgebreid overzicht tot je beschikking. Veel rijscholen hebben dit niet in hun pakketten zitten.

Tot slot

Hierboven heb je slechts enkele redenen gelezen waarom je zult moeten kiezen voor rijlessen bij Verkeerschool Michael in Tilburg. Via Facebook zijn er louter positieve reviews van ex leerlingen. Voor meer informatie bezoek dan de website, hier kun je je ook inschrijven voor een gratis kenningsmakingsles.

https://www.vsmichael.nl