Linkzoeker
Eten en drinken

Een sfeervolle locatie uitzoeken via de zaalverhuur in regio Alblasserdam

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om een jubileum of verjaardag te vieren? Of is uw bedrijf gevestigd in de regio Alblasserdam en wilt u graag zaalverhuur regelen voor een teamuitje of vergadering? Wat de reden ook is, bij De Krom in Oud-Alblas vindt u zaalverhuur in de buurt van Alblasserdam en Papendrecht. De locatie is bijna schilderachtig te noemen. Gelegen aan het riviertje de Alblas vindt u een moderne, sfeervolle brasserie waar zowel de rasechte Alblasserdammer komt als toeristen uit alle omliggende plaatsen.

Veilig en vertrouwd samenzijn met uw beste vrienden of collega’s

Tegenwoordig is zaalverhuur erg belangrijk – u moet namelijk op voorhand weten hoeveel mensen er langs zullen komen als u een feest organiseert in regio Alblasserdam. Bij De Krom in Oud-Alblas denken ze dan ook graag flexibel met u mee, ondanks de constant veranderende richtlijnen. Van een intiem feest met enkel uw goede vrienden of een teamactiviteit om toch de nieuwe werknemers beter te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje – het is allemaal mogelijk! Heeft u een bepaald thema in gedachten? Hier helpen de medewerkers van De Krom graag aan mee. Denk bijvoorbeeld aan een jaren ’50 thema of eerder een romantisch trouwfeest. Waar u ook aan denkt, deze rasechte horecaondernemers regelen het voor u!

Reserveer uw datum en wees zeker van een plekje bij deze sfeervolle locatie

Wilt u meer weten over de multifunctionele zaalverhuur van De Krom in Oud-Alblas, vlak bij Alblasserdam en Papendrecht? Neem dan zeker een keer contact op om de mogelijkheden voor uw feest of bijeenkomst te bespreken. U vertrouwt op ervaren organisatoren die u ondersteuning bieden bij alle mogelijke aspecten van uw feesten en partijen. Op de website vindt u alle contactgegevens, dus wacht zeker niet te lang om uw datum door te geven! Dan bent u zeker van een goed en gezellig feest.

https://www.dekromoudalblas.nl/