Linkzoeker
Cadeau

Disney baby spullen als kraamcadeau kopen

Disney baby spullen als kraamcadeau kopen is zeer uniek. Je vindt ze namelijk niet zomaar in elke winkel omdat ze hun eigen assortiment aan baby spullen hebben. Bij Zilverdraakje kan je een uniek kraamcadeau kopen, waaronder Disney baby spullen. Voor zowel jongetjes als meisjes is het super leuk om een knuffeltje van een Lion King figuur te krijgen of op te groeien met een spaarpotje in de vorm van een Disney karakter. De figuren waar je onder meer uit kan kiezen zijn Dombo, Stampertje, Bambi, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie de Poeh en Knorretje.

Een leuk kraamcadeau kopen

Als er een baby wordt geboren is er altijd de vraag: ‘Wat geef ik als kraamcadeau?’ Erg populair is het geven van roze of blauwe babykleding. Of andere roze of blauwe items. Er zullen vast ouders zijn die in de wolken zijn met alles in een van deze kleuren te krijgen, maar zeg nou eens eerlijk, is het niet een beetje saai? Een uniek kraamcadeau kopen is veel leuker en zal nog meer gewaardeerd worden. Denk bijvoorbeeld aan verzilverde items, zoals een verzorging set of tandendoosje. Ook is het zeker leuk om een zilveren armbandje te graveren met de naam van de pasgeborene. Kortom, je vindt het in het assortiment van Zilverdraakje.

Ontdek wat er nog meer in het assortiment zit

Disney baby spullen en verzilverde items hebben we besproken, maar er is natuurlijk nog meer in het assortiment. Zilverdraakje heeft ook een collectie aan keepsakes boxen in het assortiment. Deze boxen helpen de nieuwe ouders of grootouders om de eerste herinneringen aan de nieuwe baby te bewaren. De eerste schoentjes, een haarlok of zelfs een slabbetje. In deze herinnering boxen kan veel bewaard worden en dat is voor kindjes extra leuk als ze later volwassen zijn. Speciaal voor aanstaande ouders en grootouders zijn er ook fotolijstjes te koop waar bijvoorbeeld een echo in kan of de eerste foto van de nieuwste aanwinst van het gezin.