Linkzoeker
Image default
Cadeau

De beste vijftigste verjaardag vieren

Ben jij op zoek naar een opblaas sarah voor jouw moeder, vriendin, kennis of collega? Zoek dan niet verder, want wij bieden een scala aan opblaasbare Sarahpoppen aan. Met onze pop maak je de vijftigste verjaardag onvergetelijk. Deze dag moet ook speciaal zijn, want je vijftigste verjaardag is een mijlpaal in het leven. We hebben verschillende Sarahpoppen, dus je kan er eentje kiezen die op de jarig lijkt. Voor een extra komisch effect kun je ook kiezen voor een pop die wat ouder lijkt. Zo krijg je de jarige en de gasten wel aan het lachen!

Hoe huur je een pop bij ons

Wij hebben ervoor gezorgd dat het heel simpel is om een pop te huren. Zo heb je nog veel tijd over om de rest van het grootse feest te regelen. Vooraf moet je even online checken of de pop die je wilt beschikbaar is. Is dat het geval, dan kun je hem gaan bestellen. Je kan dat kiezen voor bezorgen of ophalen, net wat jou uitkomt die dag. De pop opzetten is ook kinderspel, want wij leveren een handleiding erbij zodat je stap voor stap weet wat je moet doen. Is het feest afgelopen? Laat dan de lucht uit de pop, vouw het op en stuur of breng het terug.

Voor elke locatie een pop

Vaak zie je opblaasbare poppen buiten staan. Dit is natuurlijk leuk voor je omgeving en bij binnenkomst zie je de pop ook goed, maar als je je feest binnen geeft en er meer van wilt genieten, kun je ook kiezen voor een van onze binnenpoppen. De opzet hiervan is nog makkelijker, want je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken. De pop is voorzien van een fluisterstille interne blower, dus je zal geen geluidsoverlast ervaren. Ook zit er een intern licht bij zodat je de pop ook ‘s avonds als het donkerder wordt goed kan blijven zien. Zo kan je optimaal van de opblaaspop genieten en zal je vijftigste verjaardag zeker geslaagd zijn.