Linkzoeker
Eten en drinken

Kies voor aardappelchips met pure aardappelsmaak

Wanneer je als consument tegenwoordig naar de supermarkt gaat, kom je ongetwijfeld ook de aardappelchips van Boerderij Chips tegen. Er is ontzettend veel keuze op het gebied van snacks, maar steeds meer consumenten zijn bewuster aan het consumeren. Dit betekent dat ze steeds vaker naar een gezond alternatief zoeken. Wanneer het op chips aankomt, weet de consument dat dit niet gezond is. Een gezond alternatief kan in dat geval aardappelchips zijn van Boerderij Chips. In tegenstelling tot reguliere chips worden deze in 100% zonnebloemolie gebakken en niet gefrituurd. Daarnaast worden deze aardappelchips van duurzaam geteeld.

Hoe wordt deze aardappelchips geproduceerd?

De aardappelchips van Boerderij Chips worden op duurzame wijze geproduceerd. Dit wil zeggen dat er tijdens het productieproces zoveel mogelijk aan is gedaan om de impact op het milieu en de omgeving zo klein mogelijk te houden. De chips worden gemaakt van eigen geteelde aardappelen van eigen grond in de Hoeksche Waard. Hieruit wordt een selectie gemaakt van de beste aardappelen van hoge kwaliteit. Deze aardappelen worden vervolgens met schil en al in 100% High Oleic zonnebloemolie gebakken. Doordat de schil blijft zitten, wordt de authentieke pure aardappelsmaak behouden. En dat proef je!

Diverse smaken aardappelchips

Er zijn diverse smaken aardappelchips van Boerderij Chips op de markt. Momenteel kun je kiezen uit de volgende lekkere smaken: paprika, puur, zeezout en zeezout ribbel. De paprika variant bevat naast paprikakruiden geen enkele andere smaakversterkers. De pure variant is er voor de bewuste kiezer. Deze is puur natuur en bevat geen smaakversterkers of kruiden. De beide zeezout varianten zijn verrijkt met zout dat is gewonnen uit zoutvelden in Zuid-Frankrijk. Hierbij kun je kiezen uit de gewone zeezoutchips of de ribbelvariant die een extra krokante bite heeft. Alle chips zijn bovendien geheel lactose- en glutenvrij. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Boerderij Chips.

https://boerderijchips.nl