Linkzoeker
Eten en drinken

Je pizza beleggen met je favoriete ingrediënten

Ben je klaar met de Hollandse pot? Kun je geen aardappelen, groente en vlees meer zien? Ben je toe aan een ander gerecht en hou je van kokkerellen? Maak dan eens zelf een pizza die je kunt beleggen met je eigen gekozen ingrediënten. Koop pizzadeeg en groenten, kaas, vis en/of vlees en je hebt in een handomdraai een heerlijke pizza! Je bepaalt zelf wat erop komt, dus jij bepaalt helemaal zelf de smaak. Heb je wat inspiratie nodig? Zoek dan online eenvoudig een recept op dat je doet watertanden. Kijk bijvoorbeeld op de website van Tante Fanny en laat je inspireren door de vele pizzarecepten die je hier vindt.

Zelf pizza maken is helemaal niet moeilijk

Denk je dat zelf een pizza maken moeilijk is? Dan is je angst ongegrond. Met de recepten van Tante Fanny kan zelfs iemand die niet vaak in de keuken staat, gemakkelijk een heerlijke pizza bereiden. Het enige dat je nodig hebt is pizzadeeg en de ingrediënten waarmee je jouw pizza wilt beleggen. Daarna volg je de duidelijke instructies op kun je snel genieten van je eigen gemaakte pizza. Dat wordt smullen!

Zelf een quiche maken? Dan kan ook!

Heb je geen zin in pizza? Probeer dan eens een quiche te maken. Ook dit gaat gemakkelijk met de producten van Tante Fanny. De basis van iedere quiche is vers quiche- en taartdeeg en daar heeft Tante Fanny genoeg van. Je koopt het eenvoudig in de supermarkt en vervolgens maak je precies de quiche die jij wilt. Met of zonder vlees? Met sperziebonen, zuurkool of aardpeer? Het kan allemaal! Online vind je recepten genoeg.

Even werken en dan: smullen!

Zelf een pizza bakken en beleggen of een quiche maken, is natuurlijk net iets meer werk dan een kant-en-klaar-product in de supermarkt kopen. Maar je harde werken wordt zeker beloond. Een zelfgemaakte maaltijd smaakt namelijk altijd extra goed. Dus: short aan en aan de slag!