Linkzoeker
Meubels

Beste Panasonic Massagestoel

De beste Panasonic massage stoel

De Panasonic URBAN PLUS MASSAGESTOEL is een stijlvolle fauteuil voor een massagestoel die eruitziet als een meubel in de woonkamer, en de verborgen poef helpt hier zeker bij.

Dit model heeft een S-track-ontwerp met vier rollen die de anatomische vorm van uw wervelkolom volgen en de aanraking van menselijke handen nabootsen.

De PANASONIC URBAN PLUS MASSAGESTOEL beschikt over een 3D-bodyscan die de rolpositie subtiel aanpast om uw pijnlijke plek te masseren. De beste massagestoelen staan bij Comfort Living B.V. in Lisse!

Als de computer ontbreekt, kunt u de rollen ook zelf handmatig aanpassen.

PANASONIC URBAN PLUS MASSAGESTOEL Opties We houden ook van de 3D-massagekop die extreem flexibel is en een diepe weefselmassage kan geven, maar de stoel is beter geschikt voor mensen korter dan 6 ‘2.

Bovendien worden de massagerollen verwarmd, wat iets anders is dan warmtetherapie, wat de indruk geeft van de menselijke aanraking.

Helaas is er geen echte lumbale of kuitwarmte om de warme rollers te begeleiden.

De PANASONIC URBAN PLUS MASSAGESTOEL heeft veel opties, te beginnen met geavanceerde massagestijlen zoals Junetsu, Shiatsu en Zweeds, samen met het basiskneden, rollen en tikken.

Er zijn 6 ingebouwde massageroutines, samen met een echte diepe weefselmassage, luchtmassagemodus met 33 airbags en een geheugenfunctie met drie slots.

Zelfs de kuit- en voetmassage gebeurt volledig met airbags, maar dit voelt minder dynamisch dan een rolmassage, vooral voor de zool.

PROS

  • elegant
  • Menselijke aanraking
  • verstelbaar
  • Geheugen functie
  • Verwarmde rollen
  • CONS

 

  • Geen warmtetherapie
  • Airbag voet- en kuitmassage
  • Voor kleine gebruikers
  • Geen zwaartekracht

Samenvatting: De Panasonic PANASONIC URBAN PLUS MASSAGESTOEL  zit boordevol functies en biedt een levensechte massage, maar kan profiteren van warmtetherapie en nul-G.

Beste alternatief – 

Panasonic Real Pro Premium massagestoel

De Panasonic Real Pro Premium massagestoel is een echt therapeutische stoel met veel geweldige functies, te beginnen met zijn ruimtebesparend ontwerp.

Panasonic Real Pro Premium massagestoel Wit Het eerste voordeel ten opzichte van de Panasonic EP-MA70 is het hybride L / S-baanontwerp dat tot je bilspieren reikt.

Andere voordelen zijn de 3 zitplaatsen zonder zwaartekracht en warmtetherapie voor zowel de rug als de kuiten.

Op het gebied van luchtmassage is de Kahuna vergelijkbaar met Panasonic Panasonic Real Pro Premium massagestoel, met 36 massagecellen, maar heeft het een extra massagetechniek: kneed- en tapcombinatie. Een ander voordeel is de optie zonemassage.

Deze voordelige stoel biedt ook een goede voet- en kuitmassage, maar heeft geen verwarmde rollen die alle massages verbeteren.

Trouwens, het heeft ook geen geheugenfunctie en de Panasonic Real Pro Premium massagestoel voelt aantoonbaar meer levensecht aan.

Overige massagestoelen en apparaten

Ook zijn er andere massagestoelen en apparaten. 

Hoe werkt een massagestoel ?

Mensen die op zoek zijn naar een massagestoel, of die een massagestoel hebben vragen zich vaak af hoe zo een stoel nou werkt. Bekijk het assortiment op Comfortliving.nlUiteraard is dit een hele normale vraag. Als u iets nieuws wilt kopen of een product dagelijks gebruikt dan bent u toch wel degelijk benieuwd hoe het in elkaar zit. Lees meer op de blog van ComfortLiving.nl.

 

 

https://www.comfortliving.nl/