Linkzoeker
Image default
Horeca

Zelf je pannenkoek versieren nabij Pijnacker

Maak kennis met Howdy’s Pannenkoek Saloon, een kindvriendelijk restaurant in Nootdorp op nog geen tien minuten van Pijnacker. Met een uitgebreide menukaart vol met verschillende pannenkoeken, is er voor iedereen een pannenkoek om uit te kiezen. Ook voor groepsarrangementen en pannenkoek verjaardagen is dit de ideale plek!

Met een pannenkoek op je verjaardag begint het feest in de buurt van Pijnacker

Maak van de verjaardag van jouw kind een echte pannenkoek verjaardag door deze te organiseren bij Howdy’s Pannenkoek Saloon. De kinderen kunnen op een veilige manier stoom afblazen door te spelen in het grote speelparadijs, terwijl de cowboys en cowgirls bezig zijn met het regelen van de lekkerste pannenkoeken. Deze pannenkoeken kunnen de kinderen zelf versieren en beleggen met de toppings die worden geserveerd. Als allerlaatst wordt de middag leuk afgesloten met een disco en een bezoek van Howdy, de mascotte van dit restaurant. Natuurlijk is het ook de mogelijkheid om voor volwassen hun verjaardag te vieren. Hier hebben ze een aparte groepsarrangementen voor. De beste pannenkoek in de regio Pijnacker vind je op de menukaart van dit restaurant. Zij hebben voor ieder wat wils. Ook op het moment dat er sprake is van een allergie of intolerantie kan je hier enorm lekker eten. Met een aparte allergenenkaart zie je precies welke pannenkoek geschikt is en welke niet. Om hun service nog beter te maken, hebben ze speciale recepten zonder melk of gluten, waardoor je pannenkoek speciaal voor jou gemaakt wordt. Laat je verrassen door het diverse aanbod aan pannenkoeken die dit restaurant voor je kan maken.

Kies uit een van de tientallen opties

Wil jij ervaren hoe de lekkerste pannenkoek van Pijnacker en omgeving smaakt? Ga dan vooral langs bij Howdy’s Pannenkoek Saloon in Nootdorp! Dit gezellige en kindvriendelijke restaurant is helemaal in het thema “het wilde westen”. Plaats snel een reservering om te komen eten of voor het plannen van een echte pannenkoek verjaardag.