Linkzoeker
Image default
Management

Lucrative business ideas

Lucratieve bedrijfsideeën

 

1. Klusjesman/Handwerksman

Hier is een gebied waar ik zeker wat hulp kan gebruiken.  Ik kan gloeilampen vervangen en wat loodgieterij doen, maar buiten dat heb ik hulp nodig, net als zovele anderen.  En het is altijd moeilijk om een betrouwbare en bekwame persoon te vinden die kan helpen met de dagelijkse dingen die gerepareerd of gedaan moeten worden rond het huis.

 

2. Voedselwagen:

Je hebt een truck, je serveert eten. Ik ben het afgelopen jaar naar twee feesten voor volwassenen geweest waar de volwassenen het feest bij hen thuis organiseerden, maar de mensen die het feest organiseerden hadden ofwel geen tijd, of geen zin om een maaltijd voor 30 tot 40 mensen te koken.  Als je vaardigheden hebt in koken, kun je misschien je diensten aanbieden.

 

3. Sociale Media Consultant:

Veel kleine bedrijven hebben behoefte aan een online aanwezigheid in de sociale media, maar, ze hebben ofwel niet de tijd, kennis, vaardigheden, of al het bovenstaande, om dit zelf te doen.  Als u dat wel heeft, dan kunt u deze diensten, zoals A/B testen met Social Media, aanbieden aan andere kleine bedrijven, waar dan ook gevestigd eigenlijk. Je kunt je eigen website opzetten, en zelfs je diensten adverteren op Fiverr, bijvoorbeeld. Social Media is een krachtig instrument dat het lot van mensen kan veranderen. Bijvoorbeeld Mr. Beast, die begon als YouTuber en nu een startende ondernemer is met Mr. Beast Chocoladebar

4. Belastingvoorbereider:

Het is weer die tijd van het jaar.  Ja, net zoals elk jaar de winter aanbreekt, breekt ook de belastingtijd aan, en velen hebben geen idee waar ze moeten beginnen met het voorbereiden van hun belastingen. 

 

Het is een feit dat we op school geen formeel onderwijs krijgen over belastingen. Dus, als je tijd hebt besteed aan het leren van deze vaardigheid, kun je het elk jaar verzilveren door anderen te helpen hun belastingen te begrijpen en te beheren. 

 

5. Vertaler:

Als je meerdere talen kunt spreken, dan heb je misschien een baan die vertaaldiensten aanbiedt voor andere mensen of bedrijven.  Afgezien van een website heb je geen kapitaal nodig om te beginnen, en zolang je een internetverbinding hebt, kun je overal vandaan werken.

 

Of u nu werkt als vocaal vertaler of als individu of tekst naar een andere taal vertaalt, u kunt een goede cashflow blijven hebben. Een andere manier om meer diensten toe te voegen aan je vertaalbedrijf is door online les te geven in een andere taal. 

 

6. Videoproductie:

Heb een camera, zal reizen. OK, dit was vergelijkbaar met de formulering die ik gebruik met de food truck, maar hetzelfde geldt ook voor videoproductie.  Als je vaardigheden hebt in videoproductie en -bewerking, dan kun je aanbieden om video’s te maken voor geboortes, bruiloften, feesten, of andere gelegenheden.

 

Tegenwoordig verdienen veel freelancers en professionals aan Youtube. U kunt ook beginnen met het maken van video’s en deze uploaden op de site, zolang u een bepaald aantal volgers en kijkuren bereikt. U kunt het proces versnellen door de juiste trefwoorden en onderwerpen te kennen waar de meeste kijkers naar kijken door Tubebuddy op uw apparaat te installeren. Meld je hier gratis aan.

 

7. Reisplanning:

Een van mijn favoriete dingen om te doen is reizen, maar ik zorg ervoor dat ik het meeste uit reisdeals haal door gebruik te maken van kortingen via codes online. Ik geniet ook van het plannen van de reis, en het doen van het onderzoek, maar, niet iedereen doet. Deze baan kan ook u toestaan om te reizen de werken en bezoek andere interessante bestemmingen van over de hele wereld.

8. Telemarketing:

Ik kan niet eens beginnen uit te leggen hoeveel koude telefoontjes ik in de loop der jaren heb gepleegd, en eerlijk gezegd vond ik het niet zo leuk om te doen.  MAAR, het was een noodzakelijk onderdeel van het bedrijf. Toen het bedrijf groeide, huurde ik een verkoopteam in om te helpen en begon ik een verkoopkiezer te gebruiken om onze productiviteit te verhogen. Als je verkoopvaardigheden hebt en de know-how om leads te vinden, dan kun je telemarketingdiensten aanbieden aan andere kleine bedrijven. De opstartkosten zijn vrij laag, en je kunt van overal werken.

 

9. Fietsreparatie

Toegegeven, fietsreparatie kan enigszins cyclisch zijn op basis van het seizoen, of geografische locatie, maar voor velen die op hun fiets rekenen om van punt A naar punt B te pendelen, kan dit een uitstekende kleine onderneming zijn om te openen.  Niet alleen zijn de opstartkosten vrij laag, maar, met een paar hulpmiddelen, een uitstekende website, wat SEO, zou u omhoog en in werking in geen tijd kunnen zijn.

 

10. Boot Schoonmaken

Toegegeven, deze, net als de fietsreparatie, is ook vrij seizoensgebonden, maar, zou ook potentieel zeer lucratief kunnen zijn, vooral als je mechanisch aangelegd bent. Het valt ook onder het axioma … “hebben gereedschap, zal reizen”, alleen deze keer, je reist per boot, en hopelijk tijd doorbrengen in de zon. En zoals velen op deze lijst, alles wat je nodig hebt zijn een paar tools, wat know-how, een uitstekende website vanuit een marketing perspectief (en u kunt een marketing plan voorbeeld hier te krijgen), en je bent uit naar de races.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/