Linkzoeker
Image default
Mode en Kleding

Dit doet u tegen migraine en als middel tegen opvliegers

Vrouwen die in de overgang zijn, hebben te maken met verschillende klachten. Opvliegers komen vaak voor, maar ook migraine is een symptoom van de overgang. Als u een middel tegen opvliegers of tegen migraine zoekt, gaat u het best voor iets verkoelends. Comfort Cooling Products heeft heel handige producten die in deze gevallen voor verkoeling zorgen. Het gaat hierbij om koelkussentjes (cooling pads) en koelsjaals. Over deze producten die onder andere als middel tegen opvliegers dienen, leest u hieronder meer.

Wat zijn koelkussentjes en koelsjaals?

Koelsjaals zijn sjaals die kristallen bevatten die u koel houden. Meer is het niet: u hangt ze om zoals iedere andere sjaal. Koelkussentjes (cooling pads) zijn pads die u op uw gezicht (voorhoofd en ogen) legt. Ook deze zorgen voor verkoeling. Comfort Cooling Products heeft een scala aan koelsjaals en koelkussentjes. Vooral als u een koelsjaal aan wilt schaffen, heeft u veel keus. Koelsjaals van dit bedrijf hebben allemaal een ander uiterlijk en er zijn meer dan 60 verschillende designs. U moet iets doen alvorens u deze producten gebruikt, maar als u dit gedaan heeft, zijn ze gemakkelijk te gebruiken ­­­– bijvoorbeeld als middel tegen opvliegers. Hoe werkt dit precies?.

Ontdek hoe u een koelsjaal gebruikt

De verkoelende producten van Comfort Cooling Products hebben weinig werk nodig. U gebruikt ze zonder er elk moment iets mee te moeten doen. Wel hebben ze enige voorbereiding nodig. Bij beide typen producten geldt dat ze in lauw water gelegd moeten worden. Bij een koelsjaal is dit voor de eerste keer gebruik en na indroging. De koelsjaal moet 20 tot 30 minuten in het water blijven. Bij koelkussentjes is dit 15 tot 20 minuten. Daarna moet het water aan de buitenkant weggehaald worden. De koelkussentjes gaan twee dagen mee, voordat ze opnieuw in het water moeten. De sjaals verkoelen tot 24 uur achtereenvolgens. Zorg dus dat u uzelf goed voorbereidt en leg de koelproducten op de juiste wijze klaar voor gebruik!