Linkzoeker
Image default
Mode en Kleding

Een dagje thuis, wat trek je aan?

Een dagje thuis, wat trek je aan?

Bij een welverdiende dag vrij heb je vaak geen zin om je helemaal in de nette kleren te steken en je op te doffen. Waarom zou je ook, je hebt eenmaal een dagje vrij en je hoeft helemaal nergens heen. En er komt waarschijnlijk ook niemand langs. Maar wat trek je dan wel aan als je een dagje thuis bent en je geen zin hebt om jezelf uit te sloven om er goed uit te zien? Lees meer in deze blog over hoe je je kan kleden als je een dagje thuis bent. 

Wanneer kleed je je netjes aan en wanneer niet?

Het is heel normaal dat als je naar je werk gaat, of op visite gaat of wanneer je naar een feestje gaat extra veel moeite doet om er goed uit te zien. Alles wordt dan uit de kast gehaald om er op je uiterste best uit te komen zien.

 

Maar als je een dagje vrij hebt, dan is het helemaal logisch als je even geen zin hebt om al die extra moeite in jezelf zou willen steken. Daarom trekken veel mensen dan gewoon iets makkelijks aan. Bijvoorbeeld een sportlegging zwart. Deze zit lekker warm en comfortabel. 

 

Zijn er ook dingen die je weg kan laten als je een dagje thuis bent? 

Natuurlijk zijn er ook dingen die je gewoon weg kan laten qua kleding als je een dagje thuis bent. Zo zou je bijvoorbeeld je bh a75 lekker een dagje in de kast kunnen laten liggen. Heel veel vrouwen vinden het heerlijk om de bh niet aan te hebben als ze toch thuis zijn.

 

Alleen in een specifiek geval is die niet mogelijk. Als je om een bepaalde reden een compressie bh zou moeten dragen, dan kom je er niet onderuit. Deze moet je namelijk 24 uur per dag blijven dragen als je deze op doktersadvies dragen moet.

 

De slobbertrui

Het zal vast heel herkenbaar zijn als je hier leest dat de slobbertrui kledingstuk nummer 1 is voor het dragen als je jezelf een dagje lekker opsluit in huis. De meeste mensen hebben wel zo een trui in de kast liggen die eigenlijk een paar maten te groot is. 

Een trui die o zo heerlijk zit, juist omdat je er helemaal in weg kan kruipen als je lekker languit op de bank van een film aan het genieten bent op je heerlijke dagje thuis.