Linkzoeker
Muziek

Hier kunt u terecht voor een unieke afscheidsmusical voor groep 8

De eindmusical is een belangrijk moment voor kinderen. Ze zullen dit moment het hun hele leven bij zich dragen, het is namelijk een overgang van de veiligheid van de basisschool naar een totaal onbekende wereld: de middelbare school. Als u op zoek bent naar een originele afscheidsmusical voor groep 8, dan schakelt u de hulp in van Het Verkeerde Beentje. Zij creëren unieke musicals die zijn gebaseerd op kinderboeken. Het zijn spannende of grappige verhalen waarin ieder kind de gelegenheid krijgt om te schitteren.

In de musical speelt ieder kind een passende rol

Om de afscheidsmusical een gedenkwaardig moment te maken voor de kinderen van groep 8, kunt u bij dit bedrijf terecht voor herkenbare verhaallijnen. Diverse kinderboeken worden omgezet naar een uniek toneelscript. Hierbij worden er vele liedjes gezongen en dansen gechoreografeerd. De muzieknummers variëren enorm: van swingende koorliedjes tot stevige rapnummers. Zo is er voor ieder kind wat wils, waardoor zij zich goed en comfortabel voelen op het podium.   

U ontvangt een uitgebreid musicalpakket

Het doel van Het Verkeerde Beentje is om kinderen met een goed gevoel het podium te laten betreden. Ze creëren daarom musicals waarbij ieder kind een gepaste rol krijgt. Daardoor kunt u hier terecht voor een groep 8 afscheidsmusical voor kleine of grote groepen. Bij iedere musical ontvangt u een uitgebreid musicalpakket, bestaande uit:

  • Een uitgebreid script;
  • Bladmuziek voor diverse nummers;
  • Twee cd-roms;
  • Het boek waar de musical op gebaseerd is;
  • Opvoeringsrecht;
  • Regieboekje;
  • Tien tekstboekjes of de digitale tekst (meer bestellen is mogelijk.)

Vul het bestelformulier in en organiseer een unieke eindmusical

Bekijk de website van Het Verkeerde Beetje om inspiratie op te doen voor de afscheidsmusical van groep 8. Verras uw leerlingen met een van de originele verhalen, gebaseerd op populaire kinderboeken. Vul het bestelformulier in en organiseer een fantastische eindmusical! Op de website vindt u ook de prijslijst, zodat u weet op welke kosten u kunt rekenen.

https://www.verkeerdebeentje.nl/