Linkzoeker
MKB

Sportprijzen inzetten als promotiemiddel

Iedereen die weleens op een vereniging gesport heeft, heeft wel eens een sportprijs gewonnen, alleen of als onderdeel van een team. Sportprijzen springen in het oog en bovendien is iets winnen altijd leuk! Maar wist je dat je sportprijzen ook kunt gebruiken als promotiemiddel voor je bedrijf? Juist omdat medailles, sportbekers en beeldjes zo in het oog springen zijn het de perfecte prijzen om uit te reiken op een bedrijfsevenement, personeelsuitje of regionaal ondernemerstoernooi.

Jouw bedrijfsnaam promoten in de regio met een bedrijfsevenement

Wist je dat het mogelijk is om je bedrijfsnaam en afbeelding af te drukken op sportprijzen? Je kunt zowel sportbekers als medailles bestellen die je helemaal zelf kunt voorzien van een afbeelding en een opschrift. Daarnaast kun je bij sportbekers ook de voet kiezen en wanneer je een medaille online bestelt kun je ook het lint kiezen uit een brede range van mogelijkheden.

Wanneer je een bedrijfsevenement organiseert kun je er bovendien voor kiezen om voor iedere deelnemer een medaille te kopen. Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan het evenement en wordt jouw bedrijfsnaam en eventueel het logo van je bedrijf meteen bekend bij verschillende lokale ondernemers. Zo sla je twee vliegen in één klap! Bedenk van tevoren wat je nodig hebt en neem vooral contact op met de leverancier wanneer je zelf ideeën hebt en bespreek de mogelijkheden!

Steek meteen je medewerkers een hart onder de riem

De tijden zijn onzeker. Mensen weten niet goed wat ze moeten verwachten en zijn beperkt in wat ze mogen. Als werkgever kun je met sportprijzen je medewerkers een hart onder de riem steken. Zo kun je medailles bestellen waarbij je op de achterkant een persoonlijke boodschap kunt laten drukken. Dat is persoonlijk, origineel en biedt je de mogelijkheid om nou eens echt aan je werknemers te laten merken dat je hun inzet en trouw waardeert!