Linkzoeker
Woning en Tuin

Maak uw tuin compleet met een Carpinus betulus

Is uw tuin recent gerenoveerd of wordt deze binnenkort gerenoveerd en bent u daarom nog op zoek naar planten om uw tuin compleet te maken? Dan heeft u wellicht interesse in het aanschaffen van een Carpinus betulus, oftewel een haagbeuk. De Carpinus betulus maakt vele tuinen in Nederland en het buitenland compleet en dat is niet voor niets. Naast dat de plant prachtige groene bladeren heeft die hij lang vasthoudt, is de Carpinus betulus ook uitermate geschikt als u meer privacy wilt in uw tuin. Als u deze namelijk inzet als haag, heeft u geen ongewenste doorkijk in uw tuin meer van voorbijgangers.

Een sterke plant voor jarenlang plezier

Naast de mooie bladeren die de Carpinus betulus, oftewel haagbeuk, lang vasthoudt en de privacy die deze plant met zich meebrengt, is er nog een groot voordeel. Deze plant heeft namelijk weinig last van aantasting of ziektes. Hierdoor heeft u er lang plezier van als u besluit een Carpinus betulus te laten plaatsen in uw tuin. Dit lange plezier is al helemaal gegarandeerd als u besluit om deze te kopen bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Bij deze kwekerij hebben ze veel ervaring, waardoor ze hun planten met de grootste zorg kweken. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve plant als u deze hier aanschaft. Dat is toch wat u wilt?

Kies ook voor een haagbeuk of de andere bomen en planten van deze specialist

Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft een unieke leveringscapaciteit. Dit houdt in dat zij het hele jaar door bomen en planten, waaronder de Carpinus betulus, leveren. Zo kunt u zowel in de winter als in de zomer uw tuin compleet maken. Heeft u interesse in het aanschaffen van een haagbeuk of de andere bomen en planten van deze specialist? Maak dan uw wensen kenbaar middels de contactgegevens op de website.

https://www.roelandskwekerij.com/