Linkzoeker
Verbouwen

Geluidsisolatie in het plafond verbetert het woongenot

Wilt u geluidsisolatie in uw plafond laten verwerken? Dan bent u aan het juiste adres bij Hollandplafond. Voor zowel particulieren als bedrijven is geluidsisolatie een grote toegevoegde waarde voor het plafond en het hele huis of pand. Te veel geluiden van boven of beneden kan voor ergernis zorgen, bijvoorbeeld voor concentratieverlies op kantoor of een vervelende galm in de gehele woning. Een plafond met geluidsisolatie, oftewel een akoestisch plafond, neemt deze problemen weg. Het bedrijf Hollandplafond is gespecialiseerd in dit soort plafonds en legt het op een deskundige en efficiënte manier voor u aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Hoe werkt een akoestisch plafond?

Een akoestisch plafond is de ideale oplossing wanneer er sprake is van geluidsoverlast in uw pand. Vaak is dit in oude woningen of kantoren het geval. Een groot voordeel van de geluidsisolatie in het plafond die geïnstalleerd wordt door Hollandplafond, is dat deze in vele typen panden toepasbaar is. Hoe werkt het precies? Geluidsisolatie in het plafond zorgt ervoor dat al het geluid, zowel vanuit de ruimte als van boven, wordt geabsorbeerd. Een speciale kunststof doek wordt onder het huidige plafond gespannen en vastgezet op profielen. Zo is het isolatie-effect optimaal. Het akoestisch plafond is voorzien van een extra geluidsisolerende laag die direct de akoestiek verbetert, en zo ook het woongenot bevordert. De laag voorkomt galm, echo’s en andere weerkaatsing van geluiden die worden veroorzaakt wanneer er veel activiteit in het pand is. Kortom: de ideale manier om meer rust in uw kantoor of woning te creëren!

Geef uw wensen door en ontdek de mogelijkheden

Neem contact op met de specialisten van Hollandplafond en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen om de perfecte geluidsisolatie in uw plafond te verwerken. Een akoestisch plafond in uw pand kan bovendien worden voorzien van accessoires, bijvoorbeeld verlichting en luidsprekers. Geef simpelweg uw wensen door onder het genot van een kopje koffie op hun adres in Woerden.