Linkzoeker
Particuliere dienstverlening

Cum Laude: dé makelaar in Brasschaat op het gebied van luxe segment woningen

Bent u op zoek naar een makelaar in Brasschaat die zich een echte specialist op het gebied van de vastgoedmarkt mag noemen? Dan bent u bij Cum Laude aan het juiste adres. De sinds 1989 opererende vastgoedmakelaar heeft zich gespecialiseerd in de top van de vastgoedmarkt. U vindt er villa’s en appartementen behorende tot het topsegment. Ook kunt u uw eigen, binnen het luxe segment behorende woning via deze makelaar in Brasschaat verkopen.

Makelaar in Brasschaat met een unieke visie

Cum Laude is de makelaar in Brasschaat met een unieke kijk op vastgoed. Deze makelaar ziet woningen niet slechts als producten op de markt, maar gaat verder dan dat. In plaats van een puur commerciële visie te hanteren, stelt Cum Laude de wensen van u als klant centraal. Deze persoonlijke benadering is van belang bij zowel het kopen als het verkopen van uw woning. Het is namelijk een aankoop die u niet veel vaker zult doen. Naast Brasschaat is Cum Laude eveneens actief in de omgeving van Schilde en Schoten.

Vastgoed buiten de Belgische grenzen

Hoewel deze makelaar in Brasschaat zich voornamelijk concentreert op de regio’s Brasschaat, Schilde en Schoten, is de vastgoedonderneming ook actief in het buitenland. Om specifieker te zijn: in de Franse Rivièra. De Côte d’Azur beslaat het oostelijke gedeelte van het Middellandse Zeegebied en staat bekend als een van de meest luxe en dure plekken ter wereld. Het gebied staat traditioneel bekend als vakantiebestemming, maar uiteraard is het ook mogelijk om u zich er permanent te vestigen. Cum Laude ondersteunt als professionele makelaar in Brasschaat uw aankoop in deze droomomgeving.

Full service van begin tot eind

Deze makelaar in Brasschaat hanteert een alomvattende aanpak. De aankoop en verkoop van immobiliën bestaat uit verschillende fasen die elk van belang zijn voor het totaalproces. Cum Laude zorgt ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien. Zo voert de vastgoedmakelaar een deskundige taxatie uit, investeert het in marketing, staat hij u bij tijdens de contractonderhandelingen, maar blijft hij ook na de sleuteloverdracht beschikbaar in de afrondende fase. Behalve bij aan- en verkopen staat deze makelaar in Brasschaat u ook bij restauraties en renovaties bij.

 

https://www.cumlaude.be