Linkzoeker
Image default
Vakantie

Glamping Gardameer

Het Gardameer is niet alleen het bekendste, maar met een oppervlakte van bijna 370 km2 ook het grootste meer in Noord-Italië. Gelegen tussen Bréscia en Verona, met een nationaal park aan de westelijke oever,en allerlei charmante stadjes aan de andere oever. Perfect voor wie houdt van de natuur en van watersport.

Dankzij een groot aantal luxe kampeerlocaties (“glampings”) leer je het Gardameer écht kennen, want op de glamping beleef je het buitenleven optimaal. Tegelijkertijd heb je op de glamping aan het Gardameer alle luxe en comfort die je zou verwachten van een vakantiehuisje.

Bezoek ook de steden

Als je aan het Gardameer verblijft kan het verleidelijk zijn je aandacht volledig te richten op het water, de natuur en de pittoreske plaatsjes. We adviseren je om je glamping ook te gebruiken om de prachtige steden op korte afstand van het gardameer te bezoeken. Denk aan Verona, bekend van Romeo en Julia, Venetië en -voor de fashionista’s onder ons- natuurlijk Milaan.

Glamping aan het Gardameer boeken

Het kan moeilijk zijn een goede accommodatie te boeken. Zeker wanneer je de omgeving niet goed kent is het soms lastig te bepalen welke aanbieder kwaliteit levert en welke accommodatie je beter kunt mijden. Online reviews kunnen duidelijkheid bieden. Het kan echter makkelijk. Www.glampings.com draait om maar één ding: glampings van topkwaliteit. Pas wanneer we achter alle strenge criteria op onze checklist een groen vinkje zetten, mag een glamping in onze overzichten worden opgenomen. Daarna is het boeken van een glamping voor jou een peulenschil.

Dus als jij een bezoek brengt aan onze site, bijvoorbeeld de pagina over glamping aan het Gardameer, boek je in vol vertrouwen je volgende vakantie. Je doet dit in een paar tellen. Dat is net zo comfortabel als je komende glamping vakantie!