Linkzoeker
Verbouwen

Kies voor een hoogwaardige pvc-vloer in onder andere visgraat van deze leverancier in Eindhoven

Bent u op zoek naar een pvc-vloer van hoogwaardige kwaliteit, zodat u jarenlang plezier beleeft van uw nieuwe vloer? Bij Vinylwood in Eindhoven vindt u pvc-vloeren in verschillende patronen, zoals visgraat, box, brick of zigzag. Door deze verschillende patronen speelt u met de uitstraling van uw ruimte en stemt u de vloer optimaal af op uw interieurstijl. Bent u benieuwd voor welke ruimtes een pvc-vloer geschikt is en wat de vele voordelen zijn? Lees dan verder!

Dankzij de samenstelling zijn pvc-planken geschikt voor elke ruimte

De pvc-planken die Vinylwood levert bestaan uit een rug, filmlaag met dessin, toplaag van transparant pvc en een matte beschermlaag. Door deze beschermlaag is de plank ook geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals een restaurant, kantine of winkel. Bovendien is het te installeren op vochtige plekken, zoals badkamers en keukens. Ook profiteert u dankzij het gebruik van pvc van een vloer die eenvoudig te onderhouden is. Er is namelijk geen intensief onderhoud nodig. Bij deze leverancier in Eindhoven kunt u terecht voor een pvc-vloer in visgraat of ander patroon van gerenommeerde merken, zoals:

  • mFlor
  • Moduleo
  • TFD
  • Amtico
  • Tarkett

Profiteer van vijf tot twintig jaar garantie

Afhankelijk van het type pvc-vloer, gelegd in bijvoorbeeld visgraat door deze specialist in Eindhoven, ontvangt u tot wel twintig jaar garantie op uw vloer. Een pvc-vloer is bovendien uv-bestendig en verkleurt daarom niet door de zon. Het gaat daarnaast ongewenst geluid tegen en voelt niet koud aan. Bezoek de showroom van deze specialist zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit de verschillende patronen en kleursamenstellingen. Heeft u de pvc-planken gevonden die aan uw wensen voldoen? Dan worden deze al binnen zeven tot tien werkdagen geleverd. Voor het beste resultaat laat u deze leggen door de vakmensen van Vinylwood. Neem contact met hen op via de contactgegevens op de website voor de mogelijkheden!

https://www.vinylwood.nl/