Linkzoeker
Vervoer en transport

Scooter nodig

Omdat ik een bijbaantje heb in een paar woonplaatsen verderop, heb ik daar wel vervoer voor nodig. Nu is fietsen te ver. En ook wanneer het minder weer is, is dat natuurlijk niet heel erg prettig. Een andere optie is om met het openbaar vervoer te gaan. Maar de bus die op die route rijdt, rijdt weer heel erg ver om. Daardoor heb ik een lange reistijd. En ook nog eens hoge kosten. Daarnaast rijdt de bus ook maar om het halfuur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Zodoende bedacht ik ineens dat een scooter natuurlijk ook heel erg handig is. Maar dat kost dan in een keer weer zo veel geld… Maar in mijn zoektocht naar een leuke scooter, kwam ik iets tegen over dat je ze ook kunt leasen. Genaamd scooter lease. En daar was ik dan natuurlijk wel in geïnteresseerd.

Scooter lease

Scooter lease dus, ik had er heel eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Ik dacht altijd dat zoiets alleen mogelijk was bij auto’s. Maar nu dus ook met scooters! En bij Polderscooter zag ik dat daar het gehele assortiment mogelijk is om daaruit een te kiezen om te leasen. Ideaal dus! Geen half assortiment omdat ze verder liever willen verkopen. Uiteindelijk heb ik er een aantal uitgekozen. En vervolgens daarvan de, in mijn ogen, beste en mooiste gekozen. Daarna moest ik met een medewerker van Polderscooter overleggen over het maandelijkse bedrag wat ik moest betalen. Dit ging telefonisch. Zij zitten namelijk behoorlijk wat verder gevestigd van waar ik woon. Maar dit ging ook perfect zo! Uiteindelijk wou ik er natuurlijk niet heel erg lang aan vastzitten, aan zo’n leaseplan. Zodoende dat ik bedacht dat ik liever iets meer uitgaf, aangezien ik nu toch wat bij ging verdienen, en dat de periode dan korter zou worden.

Uiteindelijk is dat mooi gelukt met alsnog een laag maandelijks bedrag. En de scooter wordt morgen al bij mij thuis afgeleverd!

Meer info : klik hier