Linkzoeker
Webdesign

Goedkope website

Ik wil graag een goedkope website, dit besefte ik mij toen ik de advertentie ‘Klik hier voor goedkope website’ zag staan op internet. Ik weet alleen niet zo goed waar die advertentie ook alweer van was maar ik ben blij dat ik me heb herinnerd dat ik een website nodig had. Nu moet ik alleen nog een bedrijf zoeken die mij kan helpen een goedkope website te maken. Ik ben veel bedrijven tegengekomen en ik ken natuurlijk het een en ander maar toch is de keuze zeer moeilijk. Het liefst zit ik met mijn budget onder de 500 euro en daarmee wil ik graag een complete website waar ik klanten mee kan krijgen. Om dat allemaal te kunnen realiseren ben ik eerst gaan zoeken.

Googelen op goedkope website

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan Googelen op goedkope website. Het eerste viel me al meteen op, er was een bedrijf die recensies had staan die ook nog eens relatief hoog waren. Namelijk SiteToGo. Zij bieden daarbij ook een vaste prijs van 450 euro voor een responsive website, dat houdt dus in dat jij een website krijgt die zowel makkelijk is voor uw desktop, mobiel of tablet. Daarbij wordt de website ook nog eens geoptimaliseerd voor Google zodat het voor mensen makkelijker maakt om jou website te vinden met als gevolg je meer bezoekers zou krijgen op je website. Ik heb contact gezocht met SiteToGo en het leek ze erg leuk om mij te helpen met mijn website.

SiteToGo

SiteToGo gaat mij helpen met mijn website en ik ben er nu al enthousiast over. Ik heb veel voorbeelden gezien van het bedrijf en zij gaan voor mij een vergelijkbaar iets realiseren. Ook vind ik het zeer prettig dat ik zeker ben van de prijs die ze hebben opgesteld en ik niet voor onverwachte kosten kom te staan. Wil jij nou ook een goedkope website? Dan raad ik jou SiteToGo aan.

Meer info : klik hier