Linkzoeker
Webdesign

Is de online omgeving van uw organisatie nog wel up-to-date?

De verwachtingen van een websitebezoeker liggen tegenwoordig hoog. En ze worden alsmaar hoger! In het begin van het internettijdperk waren die verwachtingen er nog niet en veel websites van organisaties, diensten en bedrijven stammen nog uit die tijd. Een chaotisch geheel, geen doordacht concept in kleurgebruik, lettertype, opmaak en indeling van de site. Zoekmachine Google bestond nog niet, of was nog lang niet zo belangrijk als nu, dus van SEO geoptimaliseerde content is op deze gedateerde sites al helemaal geen sprake. En dat is zonde! Creativiteit, gebruiksvriendelijkheid én vindbaarheid zijn inmiddels onmisbaar geworden als u vandaag de dag nog online onderscheidend wil zijn. Dat kan best lastig zijn om dat voor elkaar te krijgen en ook nog eens goed te onderhouden. Maar wees gerust, professionele hulp is onderweg!

Een opvallend webdesign als onderdeel van uw businessplan?
Uw website is tegenwoordig heel wat meer dan slechts een online visitekaartje van uw bedrijf of product. Een strak webdesign, aansluitend op de huisstijl van uw organisatie, straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Hierachter zit minstens zo’n strategisch plan als achter uw gehele businessplan. In deze tijd is uw online platform bepalend om (potentiële) klanten met uw aanbod van dienst of product te overtuigen. Naast dat u dus moet zorgen dat uw website qua vormgeving in het oog springt, is het dan ook niet onverstandig goed na te denken over uw online marketing! En waarom het wiel opnieuw uitvinden als de oplossing voor al uw online problemen zo voor het grijpen ligt? Want dat technologie en design meer dan prima samengaan, heeft Eindhoven wel bewezen!

Vergroot de betrouwbaarheid en vindbaarheid van uw website!
De hoofdstad van de Brainportregio is niet alleen koploper in het ontwikkelen van geavanceerde technologie, webdesign Eindhoven weet ook wel raad met de uitstraling van uw online omgeving. De gespecialiseerde webdesigners laten de identiteit van uw bedrijf met een strategisch ontworpen huisstijl ook online herkenbaar terugkomen. Met een professioneel en kwalitatief webdesign laten zij uw organisatie opvallen tussen al die andere online bedrijven! Zo zorgen ze ervoor dat uw website op zowel desktop als mobiele apparaten prettig en overzichtelijk te bezoeken is door middel van een zogeheten ‘responsive webdesign’. Met het toevoegen van call-to-action mogelijkheden maken zij het daarnaast mogelijk de bereikbaarheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf online te vergroten.

Hogere conversie? Zorg voor een hogere Google-positie!
Ook op gebied van online marketing bent u in het zuiden van ons land aan het juiste adres. Het realiseren van technische aspecten binnen uw webdesign en het zorgen dat uw site ook goed gevonden wordt, kent voor online marketing Eindhoven geen geheimen! Doorslaggevend voor uw online conversie is de vindbaarheid van uw website via zoekmachines als Google. Een hoge score en positie van uw website op Google draagt bij aan een betrouwbare uitstraling wat meer bezoekers oplevert. Dit wordt door online marketing specialisten gerealiseerd met bijvoorbeeld slimme SEO-teksten, marketing via social media, Google Ads campagnes en Retargeting. Uit dit alles is maar één conclusie te trekken: ook uw bedrijf kan anno nu echt niet meer zonder een goed doordacht en opvallend online platform!

 

Meer info : klik hier