Linkzoeker
Winkelen

Goud inkoop en verkoop in Nederland

De handel in goud is flink toegenomen met de gestegen waarde van goud. Mensen die nog goud hebben liggen realiseren zich dat zij hier geld mee kunnen verdienen. Hiermee stijgt automatisch de goud inkoop en verkoop van goud.  

Goud inkoop in Nederland

In Nederland is de inkoop van goud gereguleerd, net als de handel in andere voorwerpen en materialen. Een particulier die goud wil verkopen doet er goed aan vooraf advies in te winnen over het goud. Een expert kan de kwaliteit van het goud controleren en een adviesprijs opgeven. Zo bent u het best af als u uw goud aanbiedt.  

Erfenis

Vaak bestaat een erfenis uit een geldsom, en soms komen hier ook oude sieraden bij kijken. Deze kunnen verkocht worden bij een juwelier of aan een handelaar. Zitten hier gouden sieraden bij, of andere edelmetalen van waarde? Laat deze dan eens taxeren door een taxateur. De kans is groot dat u behoorlijk kunt verdienen aan dat goud. Een adres voor goud inkoop vindt u door op het internet te zoeken op ‘goud inkoop’, of langs te gaan bij uw juwelier. De kans is aanwezig dat deze zich ook bezighoudt met goud inkoop. Meer informatie over goud? Wij plaatsen regelmatig artikelen en feitjes over goud. Blijf deze blog dus in de gaten houden!

Meer info : klik hier