Linkzoeker
Winkelen

Lekker zweten in Haarlem

Lekker zweten in Haarlem

 

Lekker zweten in Haarlem
Ben je op zoek naar een leuke, betaalbare sportschool in Haarlem met persoonlijke aandacht en een goede sfeer? Bij Train2Release ben je aan het goede adres. Al jaren staan we bekend om onze kwaliteit en gevarieerde aanbod. Bij ons kun je trainen op een manier die bij je past. 

Vitaliteitscoaching
Vitaliteitscoaching helpt je om een bewuste en gezonde levensstijl te ontwikkelen. Niet alleen door te sporten, maar ook door je voedingspatroon aan te passen en oude belemmerende denkpatronen los te laten zodat je meer ontspannen in het leven staat.

Personal Health Plan
Wil je op gewicht blijven of net nog wat kilootjes afvallen? Misschien kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Met ons personal health plan krijg je een eigen voedingsplan en twee begeleide workouts per week. Zo ben je in no-time weer klaar voor de zomer!

Personal Trainer
Wil je helemaal gaan voor een betere conditie en meer spiermassa? Met onze personal trainer Faziel Khodabaks moet dat zeker lukken. Niet voor niks behoort hij tot de top tien personal trainers van Nederland. 

Als personal trainer weet Faziel als geen anders wat je moet doen om je doelen te behalen: gezond leven, eten en sporten op de manier die bij je past. Op een positieve manier weet Fariez je daarbij te motiveren. Hij leert je om je grenzen te verleggen en er altijd weer een schepje bovenop te doen. 

Meer info : klik hier