Linkzoeker
Vervoer en transport

Helm voor scooter online kopen

De helm: je veiligheid staat voorop!
Je helm is een belangrijk onderdeel van je veiligheid. Als je een ongeluk hebt, kan een helm je leven redden. Daarom is de hoofdbescherming voor een bromfiets of scooter vanaf 45km/uur verplicht. Tegenwoordig is de motorhelm geen grote hinder meer. Er bestaan heel lichte, comfortabele en tevens leuk uitziende helmen. Handig is dat je ze nu gewoon online kan bestellen.

Verschillende soorten helmen

  1. De jethelm bestaat in leuke trendy kleuren en verschillende afwerkingen (mat of glanzend bijvoorbeeld). Tevens heb je de keuze tussen een jethelm met of zonder vizier. Een extra windscherm voor de ogen geeft natuurlijk extra comfort.
  2. De integraalhelm beschermt je hoofd volledig, zijn zeker niet zwaar en geven je kin een extra bescherming. Uiteraard zijn zij ook te verkrijgen in verschillende afwerking en kleuren.
  3. De systeemhelm beschermt het volledige hoofd en heeft het voordeel dat het voorste gedeelte naar boven geklapt kan worden. Als je even je gelaat wil vrijmaken, hoef je niet direct je scooterhelm af te nemen. Ook bij ongelukken is dit dé ideale hoofdbescherming. Hij kan worden opengeklapt om hulp te bieden zonder de nekwervels te forceren.
Meer info : klik hier