Linkzoeker
Beauty en verzorging

Dag tegen een onzuivere huid

Er zijn veel mensen die last hebben van een onzuivere huid. Vooral wanneer je als volwassenen hier last van hebt kan dit leiden tot heel veel frustraties. Het zorgt namelijk voor een heel onzeker gevoel terwijl je eigenlijk vol energie je dag wilt beginnen. Vaak zijn de oorzaken voor een onzuivere huid heel verschillen. Zo kan het liggen aan voeding maar ook aan hormonen maar ook genetisch bepaald. Ook kan stress een grote rol spelen in de huidige situatie van je huid. Veel mensen die een periode heel veel stress ervaren hebben ook vaker last van een onzuivere huid. Er zijn verschillenden dingen die kunnen een onzuiver huid zouden kunnen verhelpen.

Vaak kan er door middel van voeding al veel verandering worden aangebracht aan de huid. Vaak helpt veel water drinken al veel. Het klinkt heel vanzelfsprekend maar er zijn veel mensen die dit vergeten te doen. Het is van belang om je huid te blijven hydrateren en dit kan door middel van veel water drinken. Daarnaast helpt het ook om goed te eten. Voor veel mensen leidt vettig eten tot een onzuivere huid. Ook helpt het om lekker veel fruit en zaden te eten. Hier zitten veel antioxidanten en vitaminen in die een positief effect kunnen hebben op je huid. Daarnaast helpt sporten ook heel goed. Dit stimuleert de afvoer van chemische stoffen in je lichaam.

Het is ook heel erg van belang om je huid schoon te houden. Door de dag heen komt ons huid heel veel in aanraking met veel slechte en vieze stoffen. Die blijven aan ons huis kleven. Daarnaast is het helemaal niet erg om make-up te gebruiken, maar is het wel heel erg van belang om deze aan het einde van de dag goed te verwijderen. Ook kan een obagi peeling of calming facial een onzuivere huid verhelpen. Hierbij wordt de huid grondig schoongemaakt en wordt de vochtbalans weer op peil gebracht. Daarnaast kan het ook ervoor zorgen dat littekens vervagen.

Meer info : klik hier