Linkzoeker
Image default
Beauty en verzorging

Een witte lach danzij de Whitening Strips van Witter Gebit

Tanden bleken is een populaire manier om een stralende, witte lach te krijgen zoals veel celebrities hebben. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals bij de tandarts of mondhygiënist, maar een andere optie is om thuis tanden bleken met whitening strips. Met whitening strips kun je eenvoudig zelf tanden bleken, zonder dat je de deur uit hoeft. Dit is een gemakkelijke manier om te bleken, waarbij je zelf kunt kiezen wanneer je de whitening strips gebruikt. Dit scheelt het inplannen van een afspraak, reistijd en behandelingskosten.

Witter Gebit Whitening Strips

De Witter Gebit™ Whitening Strips zijn elastisch, gemakkelijk te gebruiken en verwijderen ook vuil en bacteriën. De whitening strips bevatten een speciale whitening gel die doordringt in de tandstructuur en de verkleuring verwijdert. Ze hoeven maar 30 minuten blijven zitten en kunnen tot 8 tinten witter maken, en ondertussen kun je bezig met andere activiteiten zoals huishouden of werken. Het resultaat na een aantal behandelingen met deze bleekstrips is een gebit dat veel witter is.

Let hier op

Er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten als je besluit om thuis tanden bleken te proberen. Het is belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat producten aanbiedt die goed zijn gekeurd volgens de Europese wetgeving. Ook moet je de instructies zoals vermeld bij de whitening strips letterlijk opvolgen. Als je deze tips opvolgt, is het thuis bleken van je tanden volkomen veilig en staat niets je in de weg om een stralende glimlach te krijgen.

Zorgeloos een stralend witte glimlach

Als je besluit om zelf tanden bleken te proberen, is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat producten aanbiedt die goed zijn gekeurd volgens de Europese wetgeving. Ook moet je de instructies zoals vermeld bij de whitening strips letterlijk opvolgen. Dit zorgt ervoor dat het thuis bleken van je tanden volkomen veilig is. Zo kun je met een gerust hart een stralend witte glimlach krijgen!