Linkzoeker
Woning en Tuin

Een bamboe houten vloer staat prachtig in uw huis

Heeft u een nieuwe vloer nodig? Het juiste adres voor een prachtige houten vloer van bamboe is ALMA Parket in Breda. Hier heeft u ruime keuze uit de mooiste vloeren. Deze vloeren zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Dat is namelijk hetgeen waar deze specialist voor staat. Ze hanteren de hoogste kwaliteitseisen aan hun vloeren. Dit bedrijf bestaat niet voor niets al ruim 60 jaar. Als een bedrijf zo lang bestaat, weet u zeker dat ze iets goed doen. Ga dus zeker eens langs in hun showroom in Breda. Hier liggen verschillende parketvloeren op u te wachten, met stuk voor stuk verschillende designs en houtsoorten. Zo is er een houten vloer gemaakt van bamboe voor iedereen.

Kies uit verschillende mooie vloeren

De specialisten van ALMA Parket in Breda hebben jarenlange ervaring met houten vloeren van bamboe. Hierdoor zijn ze ook in staat om deze in uw woning te leggen. Een bamboe houten vloer groeit snel in populariteit, mede door de milieuvriendelijke eigenschappen. Bamboe groeit namelijk snel en kan op een milieuvriendelijke manier gekapt worden. Bamboe groeit namelijk ieder jaar weer terug, daarom neemt het formaat van de bossen niet af. Bent u dus op zoek naar een milieuvriendelijke houten vloer, dan is bamboe de keus voor u. Bamboe wordt op drie verschillende manieren verwerkt, waardoor er verschillende patronen ontstaan. Wilt u bijvoorbeeld een fijner lijnenpatroon en minder bamboeknopen? Kies dan voor een bamboe houten vloer die side pressed is. Zo zijn er nog twee andere technieken en is er altijd een bamboe houten vloer die aan uw specifieke wensen voldoet.

Bekijk de vloeren in de showroom

U doet inspiratie op in de showroom van ALMA Parket in Breda. Zij hebben hier verschillende soorten vloeren liggen, zodat u precies kan zien wat u wel wilt en wat u niet wilt. Ze voorzien u ook van gedegen advies over de verschillende voordelen per houten bamboe vloer, maar ook over de styling van de vloer in uw huis. Bent u geïnteresseerd? Bezoek de website van deze specialist of neem telefonisch contact met ze op. Ze voorzien u graag van een prachtige nieuwe bamboe houten vloer.

https://www.almaparket.nl/