Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Wat heb je liever? Een medaille of een sportbeker?

Link-zoeker

Voor iedere sport heb je oneindig veel keuze in sportprijzen. Medailles en sportbekers kent iedereen wel. In mindere mate worden ook glazen en stenen beeldjes, rozetten en kampioensschalen uitgedeeld. Maar op ieder van deze ‘basis’ sportprijzen is een grote verscheidenheid aan afbeeldingen, materialen, afwerkingen en vormen mogelijk. Bij sommige leveranciers is het zelfs mogelijk om je eigen sportprijzen samen te stellen en ze op maat te laten maken! Daarover gesproken, hoe kies je nu eigenlijk een goede leverancier? Handig om te weten, zeker wanneer je vaker een toernooit of wedstrijd organiseert.

Kiezen uit een grote verscheidenheid aan sportprijzen

Wanneer je regelmatig sportprijzen bestelt, merk je al gauw dat het fijn is wanneer je de kwaliteit eerst zelf van dichtbij kunt bekijken in een showroom. En als je toch gaat kijken wil je natuurlijk zien wat je opties allemaal zijn. Vaak is het aanbod van een leverancier wel op de website te vinden. Medailles bestellen wordt het meest gedaan, op een afstandje gevolgd door sportbekers. Wisseltrofeeën vormen een aparte categorie in zowel kwaliteit als prijsklasse. Ze zijn een stuk groter en luxer afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en daar betaal je voor. Aan de andere kant heb je er maar één nodig en daar maak je jarenlang gebruik van.

Sportbekers of medailles bestellen doe je online

Wanneer je langs bent geweest kun je bij een bepaalde afname om een op maat gemaakte offerte vragen. Verder kun je medailles eenvoudig online bestellen. Je hebt de vrije hand in het personaliseren van de medailles in termen van het soort lint, de afbeelding en de opdruk aan de achterzijde. Wil je op maat gemaakte medailles kopen? Neem dan contact op met een leverancier en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Archieven

>