Linkzoeker
Hobby en vrije tijd

Bubbeltjes plastic kopen

Bij het bestellen van een pakketje kun je kans hebben om bubbeltjes plastic aan te treffen. Dit soort folie zit vol met bubbeltjes die je kunt laten knappen waardoor lucht kan ontsnappen en je een harde “PLOP” hoort. Kinderen en volwassenen kunnen er plezier in hebben om deze bubbeltjes te laten knappen een voor een of allemaal te gelijk. Dit soort folie zit echter niet in je pakketjes ter vermaak en heeft een heel andere functie. In deze blog gaan we je hier meer over vertellen.

Waar gebruik je dit plastic voor?

Je gebruikt dit plastic dus niet als vermaak, maar wat is dan wel de functie van dit soort plastic? Om dit te beantwoorden moeten we een kijkje nemen aan bubbelenveloppen. Dit zijn een soort enveloppen maar in plaats van een dunne kartonnenrand zijn deze voorzien van een extra laag plastic met bubbeltjes erin. Deze enveloppen hebben dit plastic dus gewoon in de verpakking verwerkt en daardoor is er dus geen los stuk plastic of folie te vinden met bubbeltjes erop. Meestal gebruik je het soort plastic in pakketjes waarbij je ervoor wilt zorgen dat het product niks over komt omdat het bijvoorbeeld breekbaar is.

Bij wat voor producten gebruik je dit soort plastic?

Bubbeltjes plastic gebruik je in de meeste gevallen bij breekbare producten of producten die geen schade mogen oplopen. Voorbeelden van deze producten zijn glas, keramiek, beeldjes, vazen of zelfs servies. Bij deze producten wil je niet dat er schade wordt opgelopen omdat dan als snel je product kapot kan zijn of niet meer bruikbaar kan zijn. Dit zijn echter niet de enige producten waar je dit soort plastic in gebruikt. Zo wordt het plastic ook gebruikt voor het beschermen van waardevolle voorwerpen waar geen krasjes op mogen komen. Deze voorwerpen kunnen bijvoorbeeld bepaalde gelimiteerde actiefiguren zijn, speciale uitgaves van magazines of zelfs schoenen. In ieder van deze gevallen is het voorkomen van krassen zeer belangrijk omdat de de koper veel waarde hecht aan een product in topstaat, en dus niet verwacht dat het producten scheuren, deuken of krassen heeft.

https://luchtkussengigant.nl/bubbeltjesplastic/