Linkzoeker
Woning en Tuin

Een mooie en unieke hanglamp van hout en andere woonartikelen bestelt u bij deze zorgboerderij

Wilt u uw woning graag voorzien van fraaie woonaccessoires? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt naar een groothandel in woonartikelen gaan, maar daar vindt u vaak dezelfde producten. Zo kan het zomaar dat u precies dezelfde producten koopt als een kennis van u. Het liefst wilt u uiteraard iets unieks aanschaffen. Iets dat direct de aandacht trekt van mensen die bij u op bezoek komen. Houten woonartikelen hebben dit effect vaak. Wanneer u bijvoorbeeld besluit een houten klok of een hanglamp van hout te kopen, bent u voorzien van een prachtig decoratiestuk. Maar waar koopt u dergelijke woonartikelen? Daarvoor kunt u terecht bij De Lingehof. Dit is een zorgboerderij waar verstandelijk gehandicapten werken. Zij creëren de mooiste woonartikelen voor u. Lees verder om te ontdekken wat zij zoal voor u kunnen betekenen.

Fraaie producten geheel naar uw wensen samengesteld

Alle producten die bij De Lingehof worden gemaakt, zijn met de hand gemaakt en geschilderd. Voor de verstandelijk gehandicapten is het maken van woonaccessoires een vorm van dagbesteding. Zij werken met veel plezier aan het vervaardigen van diverse producten en kunnen dit nog heel goed ook. Deze worden voorzien van een label waarop de datum en de naam van de bewerker vermeld staan. Zo weet u precies wie bijvoorbeeld uw hanglamp of klok van hout heeft gemaakt. Wanneer u een houten klok of ander woonartikel gaat kopen, is het wel zo handig dat alles helemaal aansluit bij uw wensen. Daarom heeft u de mogelijkheid om zelf aan te geven naar wat voor soort klok u precies op zoek bent qua vorm, kleur en afmeting. Zo bent u altijd voorzien van maatwerk.

Maak een keuze en bestel uw woonartikelen

Wilt u graag een houten klok kopen? Of heeft u interesse in een hanglamp van hout? Bekijk dan het ruime aanbod van De Lingehof in hun webshop. Maak een keuze tussen verschillende handgemaakte producten en plaats direct uw bestelling. Heeft u nog vragen over hun dienstverlening? Maak dan gebruik van de contactmogelijkheden.