Linkzoeker
Woning en Tuin

Mozaïek tegels inspiratie

Met mozaïek tegels kun je een ruimte opfleuren, afmaken of een andere stijl erin creëren. Mozaïek tegels zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten, kleuren, maten en patronen. Je kunt het je zo gek niet bedenken. Voor ieder wat wils. De uitstraling in de ruimte kan er volledig door worden veranderd en het geeft een persoonlijke tint in de ruimte.

Mozaïek tegels badkamer

In de badkamer kun je sfeer creëren door mozaïek tegels te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld op de vloer, de douchewand of boven het badkamermeubel. Je kan de hele vloer of de hele wand beplakken met mozaïek tegels, maar je kan ook accenten ervan gebruiken.

Mozaïek tegels keuken

Mozaïek tegels kun je ook gebruiken in de keuken. Dit is vooral een mooie oplossing voor als je eigenlijk geen muren wilt schilderen. Plak mozaïek tegels en creëer zo meer kleur in de keuken. Het geeft een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een wat warmere look. Onder de afzuigkap of achter de wasbak? Het kan overal!

Mozaïek tegels wc

De wc is meestal een plek waar je niet veel tijd aan besteed om de ruimte er mooi uit te laten zien. Maar toch kan het deze, vaak kleine, ruimte opleuken door op de wand of op de vloer mozaïek tegels te leggen.

Je kunt dus eigenlijk in elke ruimte wel mozaïek tegels gebruiken. In elke ruimte ziet het er weer anders uit en heeft het andere voordelen. Naast het beslissen van de ruimte is ook het beslissen van welke mozaïek tegels lastig. Er zijn er zoveel…

https://www.topmozaiek24.nl/