Linkzoeker
Woning en Tuin

Een goedkope tuinman gezocht en gevonden via VergelijkHoveniers.nl

Met enige regelmaat wordt een goedkope tuinman gezocht en gevonden via de website Vergelijkhoveniers.nl. Vergelijkhoveniers.nl is een website die veel informatie verstrekt over allerlei tuin gerelateerde onderwerpen. Naast de informatie die zij verstrekken biedt de website een gratis dienst aan. Zo kunt u voor ieder type tuinklus een opdracht plaatsen. Uw opdracht wordt gepresenteerd aan tuinbedrijven zoals hoveniersbedrijven, boomverzorgers en tuinmannen.

Afhankelijk van het type opdracht, de omschrijving van de opdracht en hun beschikbaarheid zullen zij u een geheel vrijblijvend aanbod doen. Het mooie van de site is dat u nergens aan vast zit. De aanbiedingen die gedaan worden zijn namelijk vrijblijvend. Een ander groot voordeel die de website biedt is dat u maar één keer een aanvraag hoeft in te dienen. De aanbiedingen komen vervolgens vanzelf naar u toe. Op die manier wordt het vergelijken van de prijzen zeer eenvoudig.

Waarom wordt er specifiek naar een goedkope tuinman gezocht?

Een goedkope tuinman wordt vaak gezocht om kosten te besparen. Een dure tuinman is vaak alleen weggelegd voor mensen die zich dat kunnen veroorloven. Daarbij zijn de goedkope tuinmannen in trek omdat veel tuinmannen hun diensten tegen een laag tarief kunnen aanbieden. Dat komt bijvoorbeeld doordat gepensioneerde mannen of vrouwen zich tegenwoordig als tuinman of tuinvrouw aanbieden en op die manier bijverdienen.

Het tarief van een goedkope tuinman

Het tarief van een goedkope tuinman schommelt tegenwoordig tussen de 7 en de 15 euro per uur inclusief BTW. Dat is uiteraard alleen voor het uitvoeren van de werkzaamheden en niet voor de inkoop van bepaalde materialen. Gemiddeld gezien ligt het uurtarief van een tuinman hoger. Daarbij kunt u denken aan tarieven rond de 20 euro per uur inclusief BTW.

Is een goedkope tuinman in de praktijk ook goedkoop?

Niet alle goedkope tuinmannen die hun diensten aanbieden zullen in de praktijk ook goedkoop zijn. Dat komt bijvoorbeeld door bijkomstige kosten. Het is dan ook belangrijk wanneer u in contact bent met een tuinman om te informeren wat er in de prijs inbegrepen zit en welke kosten er eventueel nog bij zullen komen. Op die manier kunt u voor uzelf bepalen of een tuinman ook echt goedkoop is of niet. Via Vergelijkhoveniers.nl vindt u in ieder geval altijd een goedkope, professionele en betrouwbare tuinman.

Hoe u kunt bepalen of een goedkope tuinman ook betrouwbaar en professioneel is

Over veel van de tuinmannen die hun diensten aanbieden zijn online reviews te vinden. Door deze reviews door te lezen kunt u voor een groot deel al bepalen of de desbetreffende tuinman naast het goedkope aspect ook professioneel en betrouwbaar is. Daarnaast zijn er goedkope tuinmannen te vinden die aangesloten zijn bij het groenkeur, het tuinkeur of andere keurmerken. Ook dat is een belangrijke pijler waarmee u kunt bepalen of een tuinman betrouwbaar en professioneel is. 

Meer info : klik hier