Linkzoeker
Architectuur

Kiezen tussen een parking bij of wat verder van de luchthaven van Eindhoven

 

De luchthaven van Eindhoven is de tweede drukste luchthaven van het Nederland. Daarom is het essentieel om je parkeerplaats te plannen en te boeken vooraleer je op de luchthaven aankomt. Het vooraf boeken van jouw parkeerplaats zal je niet alleen kosten doen besparen, het dient immers ook goed om de stress die gepaard gaat met het vinden van een parkeerplaats te vermijden en het geeft je ook een idee van hoeveel tijd je nodig zal hebben om een bustransfer naar de luchthaven terminal te nemen.

Parkeren bij de luchthaven van Eindhoven

De parking vlakbij de luchthaven bevindt zich binnen het geheel van het luchthaven complex nabij de zuidelijke terminal. Er zijn transfers voorzien die om de 8 minuten vertrekken en je onmiddellijk afzetten vlak voor jouw gewenste terminal. Het is een ideale keuze voor families die reizen en de bagage kan eerst afgezet worden aan de bushalte vooraleer de chauffeur een parkeerplaats vindt. De parking bij de luchthaven Eindhoven is een snelle en gemakkelijke mogelijkheid voor reizigers die geen tijd wensen te verliezen met langere transfers. De parking zelf is veilig en goed beveiligd met CCTV camera’s, beveilingswachten en ze heeft een AA GFold Award voor de beveiliging.

De parking die verder van de luchthaven gelegen is

Deze parkings bevinden zich niet op het grondgebied van de luchthaven en bieden echt waar voor hun geld. Er is een 24 uur transfer service die de parkings verbindt met zowel de noordelijke als de zuidelijke terminals. Jouw sleutels moeten wel afgegeven worden op de receptie van de parking, in geval het personeel jouw wagen moet kunnen verplaatsen, ze hebben daartoe een verzekering met volledige dekking. Sommige van die parkings bieden ook een “meet and greet” dienst aan; een chauffeur ontmoet je buiten bij de terminal, zet jouw bagage af en rijdt dan jouw wagen naar de betreffende parking.

Welke keuze je ook maakt, het is steeds aanbevolen om vooraf te boeken. Je hebt dan wel een uitgeprinte versie van de boekingsbevestiging nodig om je te legitimeren bij jouw aankomst op de parking. De parking bij de luchthaven is comfortabel en vermijdt transfertijden. Bij parkeren op verder gelegen parkings is er wel een langere transfertijd nodig, maar het is kostenbesparend en meteen ook een ideale oplossing voor die reizigers die niet gehaast zijn.

Voor parkeergelegenheid nabij airport Eindhoven kunt je terecht bij de goedkoopste aanbieder. Kijk voor opties en tarieven op de website van Eazzypark.nl

 

 

Meer info : klik hier