Linkzoeker
Dienstverlening

Natuursteen vloer reinigen

Natuursteen is een steen dat tegenwoordig steeds vaker als vloer word gebruikt. Dit is natuurlijk logisch want het gaat heel lang mee. Natuursteen vloeren zijn in principe onverwoestbaar tenzij je het erg bont maakt.

Gebruik in Romeinse tijd

Natuursteen vloer is al iets van de Romeinse tijd. De Romeinse Keizers gebruikten het al in hun paleizen en de senatoren in hun villa’s. Nu is het ook betaalbaar voor de gewone volk. Natuursteen vloer werd toen gebruikt omdat het mooi en duurzaam was. Nu word het ook om deze reden gebruik. Een natuursteen vloer hoef je nooit te vervangen want het slijt niet makkelijk.

Reinigen

Je moet het natuursteen reinigen wel op de juiste manier aanpakken. Natuursteen heft wel zijn zwakte. De grootste vijand van natuursteen is water. Als bij natuursteen vloer reinigen vaak water in de natuursteen komt kan het kapot gaan. Water gaat namelijk in de natuursteen vloer zitten en sloopt het vloer dan van binnenuit. Na jaren kan het zo kapot gaan. Het is daarom om het natuursteen vloer reinigen op de juiste manier aan te pakken. Hoe je dit doet leer je op de onderstaand websites.

Meer info : klik hier