Linkzoeker
Woning en Tuin

Eigen woning verkopen en terughuren

Laatst hoorde ik ineens iets over dat je je eigen kunt verkopen en vervolgens weer terughuren. Dat is natuurlijk hartstikke handig wanneer je snel het geld dat je allemaal hebt, maar in je woning hebt zitten, zo snel kunt ontvangen. En dat door middel van investeerders die jou daarbij helpen. Graag vertel ik daar meer over.

Thuisborg

Ik hoorde iets over Thuisborg op een beurs, voor met name ouderen. Daar werd ik namelijk aangesproken door een medewerker van hen. Hij stelde mij eerst een vraag met of dat ik in een koophuis woon etc. Vervolgens gaf hij aan dat ik, bijvoorbeeld een laatste wens of een schenking aan (klein)kinderen, snel werkelijkheid kan laten worden. Dit door middel van dat ik het geld krijg wat in mijn woning zit. Ik verkoop mijn huis namelijk aan een investeerder. En van hem huur ik het vervolgens weer terug. Zo blijf ik nog vele jaren in mijn eigen woning wonen. Maar heb ik wel een heel groot deel van het geld van wat in mijn woning zit. Echter vallen niet alle huizen onder de mogelijkheid van je huis verkopen en terughuren. Daarom stelde de medewerker voor om binnenkort bij ons langs te komen. En zodoende te beoordelen of dat ons huis daarvoor in aanmerking zou gaan komen.

Geld ontvangen

Uiteindelijk bleek ons huis inderdaad beschikbaar te zijn voor het verzilverd wonen. Zodoende heb ik in een keer het geld gekregen wat in mijn woning zat. En daar ben ik echt heel erg blij mee. Vooral op de manier van communiceren van Thuisborg. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat wij heel goed alles konden regelen met de investeerder, onder begeleiding van Thuisborg. Wat ons betreft dus een echte aanrader! Wanneer je meer te weten wilt komen over Thuisborg, of wat het inhoud wanneer je je huis laat verkopen en het vervolgens terug huurt, kijk dan eens op de website Thuisborg.nl.

Meer info : klik hier