Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren

Wij hebben door ADXpert een arbeidsdeskundig onderzoek uit laten voeren. En dat kunnen wij zeker van harte aanbevelen. Wij hebben zo’n onderzoek aangevraagd voor een medewerker bij ons, die al enige tijd ziek is geweest. Graag wilden wij namelijk antwoord hebben op vragen zoals of dat die medewerker nog wel bij ons is in te zetten, of dat er een nieuwe werkgever gezocht zal moeten gaan worden.

ADXpert

Toen wij gingen zoeken naar een partij die voor ons een arbeidsdeskundig onderzoek uit konden voeren, kwamen wij al heel snel op de website van ADXpert.nl terecht. Wij zochten het namelijk op via internet. Zo heb je natuurlijk heel erg snel vele verschillende bedrijven die daarbij perfect kunnen helpen. En lees je direct informatie over dat bedrijf. Daarom dat wij hen vonden. En toen wij de tekst op de website lazen, sprak daar heel erg veel vakkennis over uit. Ook bleek dat zij antwoord konden geven op heel erg veel verschillende vragen die te maken hadden m.b.t. de langdurig zieke werknemer. Daarom hebben wij dan ook contact met hen opgenomen. Zodoende dat wij met hen belden. En we kregen er direct een goed gevoel bij. Tevens gaven zij aan dat ze al na vijf werkdagen het arbeidsdeskundig onderzoek af konden leveren op locatie. Ook, wat wij nog niet wisten, is dat het zelfs door de UWV verplicht is om zo’n onderzoek af te laten nemen.

Arbeidsdeskundig onderzoek afgerond

Inmiddels was, inderdaad al na vijf werkdagen, het arbeidsdeskundig onderzoek afgerond. En het gaf direct heel erg goed antwoord op verschillende vragen. De uitkomst is geworden dat de medewerker niet meer in dezelfde functie terug kon komen. Maar wel met een andere functie binnen ons bedrijf. Zo waren beide partijen blij met de uitslag van het onderzoek. Wat ons betreft is ADXpert een echte aanrader!

Meer info : klik hier