Linkzoeker
Woning en Tuin

Huurwoningen gezocht regio Den Bosch

Huis Verhuren Den Bosch zoekt huurwoningen in Den Bosch en haar omgeving, zoals Veghel, Rosmalen en Oss. Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van woningen, zoals koopwoningen, kamers en appartementen. Bij Huis Verhuren Den Bosch weet u zeker dat u geholpen wordt door een professionele en ervaren makelaar die u zal voorzien van advies over onder andere huurprijs en huurder. Huis Verhuren Den Bosch is gespecialiseerd in diverse takken van woningverhuur, zoals leegstandswetverhuur en verhuren aan expats. 

Wij zijn zeer actief in de online marketing van uw woning en zorgen ervoor dat uw woning bij de juiste woningzoekende op het scherm doet. Uw woning wordt op verschillende woningwebsites geplaatst en in onze woningmail getoond. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een woning zoeken.

Huis Verhuren Den Bosch zorgt voor zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Dit doen wij door te screenen op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een inspectie van de woning voor én na de verhuurperiode.

Wilt u uw woning aanbieden via Huis Verhuren Den Bosch? Vul vandaag nog het formulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Meer info : klik hier