Linkzoeker
Woningen

Dankzij een ervaren makelaar in Wageningen verkoopt u snel uw woning

Het is raadzaam om een ervaren makelaar in te schakelen als u uw woning in Wageningen of omgeving wilt verkopen. Waarom? U wilt uw woning verkopen voor de juiste prijs en onder gunstige voorwaarden. Daarom kunt u uitstekend terecht bij Jeltes ten Hoor Makelaars. Deze specialisten begeleiden u van begin tot eind bij de verkoop van uw woning en hebben aanzienlijke ervaring als het aankomt op de aan- en verkoop van woningen. In dit artikel duiken we dieper in de werkwijze die deze makelaar uit Wageningen hanteert.

Maak kennis met de doordachte werkwijze

Als u uw woning in de regio van Wageningen wilt verkopen via een makelaar, wilt u natuurlijk overtuigd zijn van de werkwijze. Een woning ‘te koop’ zetten is immers geen prestatie, maar het verkopen wél. Daarom vindt er bij Jeltes ten Hoor Makelaars een kennismakingsgesprek plaats, waarin u meer komt te weten over de deskundigheid en de ervaring van het bedrijf. Daarna wordt het traject vervolgd door het bepalen van de vraagprijs en het opstellen van het publiciteitsplan. Zodra het publiciteitsplan is uitgevoerd, melden zich potentiële kopers die samen met de makelaar uw woning bezichtigen. Heeft een mogelijke koper een bod gedaan? Dan voert de makelaar de onderhandelingen met de potentiële koper. Daarna stellen zij de koopakte op, worden verdere zaken afgehandeld bij de notaris en worden de financiën afgewikkeld. Door deze doordachte werkwijze verkoopt u zonder zorgen én snel uw woning.

Ook voor de aankoop van een woning

Naast dat Jeltes ten Hoor Makelaars gespecialiseerd is in de verkoop van woningen, kunt u hier ook terecht voor de aankoop van een woning. Zij begrijpen namelijk als geen ander dat u met veel vragen zit, zoals ‘Betaal ik niet te veel?’, ‘Welke woning past bij mij?’ en ‘Wat moet ik met een bouwtechnische keuring?’. Deze makelaar voorziet u van deskundig advies over het kopen van een woning in regio Wageningen, begeleidt u tijdens de onderhandelingen en helpen u bij het doorhakken van de juiste knopen. Bovendien vindt u op de website van deze specialist een ruim aanbod woningen in de omgeving.