Linkzoeker
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed op een eenvoudige manier

Bij Center Parcs kunt u eenvoudig particulier beleggen in vastgoed. Investeren kan een behoorlijke stap zijn en dan is het prettig als het u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u in vastgoed investeren door een recreatiewoning te kopen en deze vervolgens weer aan het vakantiepark te verhuren. U neemt de investering voor uw rekening en laat de rest aan Center Parcs over. Zowel voor particulieren als ondernemers is investeren zo op een laagdrempelige manier mogelijk, omdat u hierin volledig door een team wordt ondersteund.

In vastgoed investeren? Deze expert biedt u zekerheid

Particulier beleggen in vastgoed hoeft op deze manier niets te zijn waar u tegenop ziet. Dankzij het afsluiten van een langlopend huurcontract, dat tot wel vijftien jaar kan worden aangehouden, wordt u zekerheid geboden. Bovendien wordt u een vaste huuropbrengst gegarandeerd waar u ieder kwartaal weer op kunt rekenen. U ontvangt 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Bij Center Parcs Vastgoed doet u zelfs een duurzame investering, doordat de parken de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk proberen te houden. In vastgoed investeren bij Center Parcs biedt u zekerheid waarvan u op aan kunt.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor particulier beleggen in vastgoed? Op de website is meer informatie te vinden en zijn de verschillende beschikbare parken gemakkelijk te vinden. Ook is hier het portfolio op te vragen. Heeft u specifieke vragen over in vastgoed investeren? Neem telefonisch contact op, kom naar een informatiedag of maak een afspraak met één van de makelaars. Al uw vragen, van koop tot uiteindelijke verkoop, kunt u stellen. Door de dubbele vakkennis, in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management, bent u bij Center Parcs Vastgoed van voldoende informatie verzekerd. Neemt u binnenkort een kijkje?

https://www.centerparcs-vastgoed.nl