Linkzoeker
Woningen

Hét isolatiebedrijf voor het isoleren van uw vloer

Wilt u een volgende stap zetten in de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand? Kies dan voor een professioneel isolatiebedrijf dat u verder kan helpen. Wellicht wist u het nog niet, maar de vloer is één van de belangrijkste onderdelen om te isoleren, ook vanwege het prima rendement. Zorgt u namelijk voor een consistente isolatie, dan blijft de temperatuur binnen stabiel en heeft u tegelijk ook nog eens warme voeten in de winter. Optrekkend vocht en koude luchtstromen hebben geen kans, hetgeen resulteert in een lagere CO2-uitstoot én positieve impuls voor de energierekening.

Een isolatiebedrijf met alle mogelijkheden voor vloerisolatie

Bij het verduurzamen van een woning denken veel mensen direct aan goede isolatie. Dat is niet zo gek, want buiten een verhoogd comfort betaalt u ook nog eens minder op de energierekening. Met vloerisolatie heeft u een ruime keuze uit materialen met een hoge isolatiewaarde; EPS kristallen, PUR schuim en isolatiefolie om maar eens drie opties te noemen. Een isolatiebedrijf kan het materiaal voor u tegen óf op de vloer leggen, afhankelijk van de situatie in uw woning. Waarvoor wordt gekozen, hangt doorgaans af van de vraag of u beschikt over een ruime kruipruimte, waardoor het isolatiemateriaal effectief onder de vloer kan worden aangebracht. Is er geen sprake van een kruipruimte of is deze lager dan 50 centimeter, dan wordt het isolatiemateriaal vaak aan de bovenzijde aangebracht. Dit scheelt enige ruimte aan het oppervlak.

Vloerisolatie; vooral interessant voor oudere woningen en panden

De oudere woningen en panden werden vaak nog gebouwd zonder enige richtlijnen voor de isolatie. Dit betekent dat in deze ruimtes vaak nog onnodig veel warmte verloren gaat, wat gecompenseerd moet worden door extra te stoken. Jammer, want u kunt veel geld besparen door isolatie consistent door te voeren. Bij van de Bunt isolatietechniek B.V. krijgt u het benodigde advies om de juiste keuzes te maken in vloerisolatie. Laat een professioneel isolatiebedrijf als dit u helpen om uw huis of bedrijfspand duurzaam te maken!