Linkzoeker
Woningen

Onderhoudsvrije houten vloer den Bosch

Een houten vloer den Bosch is een prachtige basis voor je interieur. Twijfel je echter of je wel voor een houten vloer den Bosch moet kiezen omdat je tegen het onderhoud van de houten vloer op ziet? Of ben je bang dat je een vlek krijgt in je houten vloer die je er niet meer uit krijgt? Niet meer twijfelen! De houten vloer den Bosch van AvanceFloors is een onderhoudsvriendelijke houten vloer! En bovendien verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment aan houten vloer den Bosch.

Speciale beschermlaag houten vloer den Bosch

Waarom is een houten vloer den Bosch van AvanceFloors onderhoudsvriendelijk? De houten vloer van AvanceFloors worden afgewerkt met een speciale beschermlaag. Deze beschermlaag is water- en vuilafstotend. Bovendien wordt deze speciale beschermlaag met de hand nog eens extra behandeld. Daardoor is de houten vloer extra beschermd. Een feestje en er wordt rode wijn of ranja gemorst? Je kan het rustig de volgende dag afdoen zonder dat er een vlek ontstaat. Alleen de eerste 4 weken is het wel even oppassen. De speciaal aangebrachte olie is dan nog niet volledig uitgehard. We adviseren dan ook om de eerste 4 weken wanneer je iets morst het direct op te doen met een licht vochtige doek. Zo voorkom je een vlek. Na de 4 weken is het geen probleem en kan bijvoorbeeld gemorste rode wijn prima de volgende dag pas afgedaan worden. En uiteraard: zonder vlek als resultaat.

Gebruiksvriendelijk onderhoud houten vloer den Bosch

Een houten vloer is in het dagelijks gebruik ook heel makkelijk. Even wat stofzuigen zoals je bij ieder andere vloer ook doet. Het dweilen (niet te vaak) adviseren om wel te doen met een speciale parketreiniger om zo de houten vloer in topconditie te houden. En de houten vloer onderhouden met een onderhoudsolie? Ook niet te vaak doen! Alleen wanneer het echt nodig is en je ziet dat vlekken sneller in de vloer trekken. Onderhoud nodig? Dat kun je ook eenvoudig zelf doen met een speciale olie. Het heeft alleen even wat extra droogtijd nodig. Maar dat extra drankje na afloop in de tuin heb je dan wel verdiend. 

Even samenvattend: een houten vloer den Bosch is onderhoudsvriendelijk!