Linkzoeker
Groothandel

Zorg voor optimale veiligheid met Puma werkschoenen

Door Puma of Timberland werkschoenen te dragen zorgt u ervoor dat u of uw medewerkers veilig kunnen werken. De Puma werkschoen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de S3 en S1 norm. Deze schoenen voldoen aan de eisen die op bepaalde werkplekken worden gesteld aan het dragen van veiligheidsschoenen. Als u werkschoenen van Puma of Timberland bestelt en u moet rekening houden met wettelijke voorschriften, let dan op dat u een keuze maakt uit de juiste serie werkschoenen. Puma werkschoenen zijn leverbaar voor zowel dames als heren. Ze worden onder andere gedragen in de bouw maar ook in de logistiek en in werkplaatsen en fabriekshallen.

Optimale bescherming met de S3 werkschoenen van Puma

De Puma werkschoenen S3 hebben diverse kenmerken waardoor u er veilig mee kunt werken in onder andere de bouw. Zo hebben deze schoenen een beschermende neus, een waterdichte schacht en een penetratiewerende tussenzool, zodat schadelijke stoffen niet in de schoen kunnen dringen. Hiermee bent u dus uitstekend beschermd. Een ongelijke ondergrond met eventueel scherpe uitsteeksels zijn geen belemmering. U kunt bovendien optimaal presteren door het hoge draagcomfort van de Puma werkschoenen. Hoe zwaar de omstandigheden ook zijn, u bent altijd veilig en goed beschermd.

Goede werkschoenen bestellen voor uzelf of uw personeel

Werkt u in een omgeving waar speciale schoenen vereist of gewenst zijn? Bestel dan Puma of Timberland werkschoenen bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment, zowel voor heren als voor dames. U ziet per type schoen in welke maten deze besteld kan worden. Voor dames geldt dat de schoenen in verschillende sportieve kleuren leverbaar zijn. Uw bestelling wordt meteen verwerkt en u heeft uw Puma of Timberland werkschoenen binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Bestel uw werkschoenen tegen de aller scherpste prijzen en kies voor het gemak van online winkelen.