Linkzoeker
Sport

De verschillende steps van Stepsonline.nl

Steppen blijft een van de leukste en meest sportieve hobby’s voor een hele hoop mensen. Met die reden vindt u dan ook een breed assortiment aan verschillende soorten steps op onze website. Er zijn namelijk verschillende manieren hoe je met een step kan sporten en daarom is het ook fijn dat er verschillende steps zijn, passend bij de verschillende sporten. Een step kopen is daarom ook nog nooit zo makkelijk geweest.

Vouwsteps

De eerste categorie aan steps is de vouwsteps. Ideaal voor de mensen die op vakantie gaan en weinig ruimte hebben om spullen mee te nemen. Zoals de naam van de step eigenlijk al zegt, kan deze namelijk opgevouwen worden. Op die manier zijn ze een stuk kleiner van formaat en kunnen ze dus altijd meegenomen worden. Ook is de vouwstep ideaal voor iemand die het openbaar vervoer gebruikt om bij zijn of haar werk te komen. De vouwstep kun je opgevouwen meenemen in de trein en vervolgens gebruiken om vanaf het station naar je werk te komen. Naast dat je hierdoor lekker actief bent, is het ook nog eens een stuk leuker dan de auto pakken. In onze shop vindt je een uitgebreid assortiment aan verschillende vouwsteps in allerlei afmetingen en kleuren. Op die manier kun je altijd een vouwstep vinden die bij jou past. 

Cross steps

De volgende categorie aan steps zijn de Cross steps. Mocht je behoefte hebben aan net iets meer snelheid of mocht je het leuk vinden om ruigere terreinen te verkennen met de step, dan is de cross step de juiste step voor jou. Omdat de step een stuk sterker gebouwd is in vergelijking met de andere steps, kan deze dus ook heel wat meer hebben. Je kan bijvoorbeeld met deze step de bossen in in plaats van dat je alleen over verharde wegen gaat, maar je kan de step ook gebruiken om snelheid op te bouwen wanneer je een echte snelheidsduivel bent. In onze webshop vindt je een aantal verschillende cross steps met allemaal hun eigen voordelen. Alle cross steps zijn dus geschikt voor ruiger terrein en snelheid.

Sportsteps

Naast cross steps en vouwsteps vindt je in het assortiment op onze webshop ook nog sportsteps. Iedereen die een step gebruikt is natuurlijk al een sportieveling, maar speciaal voor de echte sporters is er ook een sport step. De sport step is uitermate geschikt voor hoge snelheden en daarom dus echt geschikt voor de sporters onder ons. Het verschil in de sport steppen zit vaak in het gewicht van de step. Hoe lichter de step namelijk is, hoe sneller de sporter met de step kan steppen. De sport steppen zijn dan ook het lichtst van allemaal en daarom geschikt om hoge snelheden mee te halen. Ook zijn deze steppen geschikt om een conditie mee op te bouwen. Mocht je steppen leuk vinden en willen gebruiken om je conditie te verhogen dan zijn de sport steps hier voor geschikt. In onze webshop vindt je een breed assortiment aan verschillende sportsteps die dus geschikt zijn voor het opbouwen van conditie en het halen van goede snelheden. 

Tot slot

Steppen is een bezigheid die zowel ontzettend leuk als ook nog eens ontzettend gezond kan zijn. Omdat verschillende mensen, verschillende behoeften hebben, zijn er dus ook verschillende steps verkrijgbaar in onze webshop. Voor de reizigers: de vouwstep, voor de off-road rijders: de cross step en voor de sporters: de sportsteps. Neem gauw een kijkje in onze webshop om het gehele assortiment onder de loep te nemen. Naast de verschillende soorten steps vindt je er namelijk ook bijbehorende accessoires en kun je gemakkelijk en snel de nieuwe step bestellen en laten bezorgen op jouw huis adres. Neem dus gauw een kijkje om de perfecte step voor jou te vinden!

https://stepsonline.nl/