Linkzoeker
Image default
Sport

Een studie voor sport en gezond leven, hoe interessant is dat?

Een opleiding die draait om de gezond leven van eenieder. Er zijn onwijs veel opties als het gaat om dit soort opleidingen, maar voor welke kies jij? Ga je voor een opleiding met betrekking tot sport, of gaat jouw voorkeur uit naar een voedingsopleiding. Met een sport en voeding opleiding kun je alle kanten op en liggen de banen voor het oprapen.

Fitnesstrainer

Het worden van personal trainer kan sneller en simpeler dan door veel mensen wordt gedacht. Op sport-people.nl leest u de verschillende opties als het gaat om het worden van personal trainer. Voor de hand liggende opleidingen zijn de fitnesstrainer A en fitnesstrainer B opleidingen.

Je kunt beginnen als fitnesstrainer A, deze studie zal je opleiden tot erkend fitness instructeur/personal trainer. De opleiding duurt slechts 4 maanden en de eisen zijn vrij simpel; een goede beheersing van de Nederlandse taal en enige ervaring met digitale middelen. De opleiding is klassikaal te volgen maar ook in de vorm van webinars. Na afronding van deze studie mag je het NL-actief diploma fitnesstrainer A in ontvangst nemen.

Na afloop van deze fitnesstrainer A studie kun je natuurlijk aan de slag als fitnesstrainer, maar je kunt er ook voor kiezen door te studeren. Een goede optie is dan de fitnesstrainer B studie. Met dit diploma ben je uiteraard erkend fitness instructeur/personal trainer, maar mag je ook klanten 1 op 1 begeleiden. Ook verdiep je je bij de fitnesstrainer B studie meer in bepaalde competenties, zoals: leidinggeven, trainingskunde, sportgezondheidsleer, periodisering, coaching op gedragsverandering en voeding. Ook deze opleiding is klassikaal en online te volgen.

Fitness

Sport en voeding opleiding

Met deze leerzame 4-daagse opleiding leer je alles rondom het opstellen van een gericht voedingsplan. Met deze opleiding leer je voornamelijk over; voedingsstoffen, vitamines en minarelen, water- en vochtbalans, supplementen en doping, gewichtsmanagement en specifieke doelgroepen. Je leidt jezelf dus in korte tijd zeer breed op en je breidt eigen kennis enorm uit. Voor deze opleiding heb je geen ervaring of voorkennis nodig, ook is de studie klassikaal of online te volgen. Zeer toegankelijk dus. Voor meer informatie over deze opleiding, inschrijving of andere opleidingen bent u bij sport-people.nl aan het juiste adres.

Sport-people.nl

Sport&People is de nummer 1 in Nederlands als het gaat om diverse fitness opleidingen en bieden Nederlands & Internationaal erkende diploma’s. De opleidingen worden gegeven op locaties door heel Nederland, maar bij veel opleiding kun je er ook voor kiezen de studie thuis te volgen. Voor meer informatie over de verschillende opleidingen die Sport&People aanbiedt kun je terecht op sport-people.nl