Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Met BTO creëer jij de perfecte laptop voor jouw baan

Met BTO creëer jij de perfecte laptop voor jouw baan

Sinds we door de corona-crisis zo ontzettend veel thuis werken hebben we gemerkt hoe belangrijk onze laptops eigenlijk wel niet zijn. Wanneer je laptop net niet helemaal de juiste functionaliteiten heeft voor jouw dagelijkse werk kan dit een enorme frustratie voor je zijn. Ga daarom voor een laptop die je helemaal zelf naar wens hebt samengesteld! Hoe dit kan? Lees de blog en ondervind het zelf!  

 

Wie is BTO? 

BTO specialiseert zich in PCs en laptops en dan voornamelijk het zelf samenstellen ervan. Van de behuizing tot aan de voeding, met BTO stel je jouw PC of laptop helemaal zelf samen. Wij vinden dat een PC of laptop een verlengstuk van je werk moet zijn en absoluut geen reden van frustratie mag zijn. Je kan pas het maximale uit je laptop of PC halen als je zelf keuzes kan maken over de bijvoorbeeld de processor, de grootte van je beeldscherm, of de zwaarte van het product. Met BTO kun je de PC of laptop precies zo samenstellen dat het perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie. 

Waar moet ik op letten?

Elke laptopgebruiker heeft zo zijn eigen motivatie voor het gebruiken van de laptop. De functionaliteiten die je nodig hebt wanneer je een laptop gebruikt ligt dus ook enorm aan de reden waarvoor je hem nodig hebt. Als je een student bent die zich niet bezighoudt met design in je opleiding is de grafische weergave van je laptop vaak helemaal niet van belang., de opslagcapaciteit of zwaarte van je laptop daarin weer wel. Wanneer je een gamer bent is de grafische weergave van het beeldscherm juist weer ontzettend belangrijk net als de snelheid waarmee je laptop kan laden. 

Maak vergelijkingen

De laptop samenstellen doe je door vergelijkingen te maken. De keuzehulp van BTO is daarbij een heel goed hulpmiddel. Door de keuzehulp te gebruiken kun je makkelijk aangeven waar jij jouw laptop voor gebruikt. De eerste selectie wordt vast voor je gemaakt zodat je meer zicht krijgt in welke laptop het best geschikt is voor jou. Vervolgens kun je op je gemak tot in detail je nieuwe laptop verder samenstellen.

 

https://bto.eu/