Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Disselkisten, altijd handig!

Disselkisten worden ook wel disselbak genoemd. Disselkisten zijn praktisch onmisbaar en bijna niet meer weg te denken op je aanhangwagen. Je kan je spullen droog opbergen en zo heb je het niet los in je kofferbak of aanhangwagen liggen. Dit geeft je meer rijcomfort omdat je geen losliggende, trillende onderdelen hebt waaraan je je als weggebruiker aan gaat ergeren. Ook heb je op deze manier al je spullen bij elkaar en hoef je niet steeds te zoeken. Dit is ook erg handig op een caravan om nog meer opbergruimte te creëren. 

Wat berg ik op in mijn disselkist?

  • Spanbanden

  • Gereedschap

  • Net voor lading zekering

  • Disselslot 

Disselkisten in veel verschillende soorten en maten

Natuurlijk wil je een kist hebben die aan jouw wensen voldoet. Dit is ook mogelijk! De disselkisten zijn te verkrijgen in verschillende afgewerkte materialen, vormen en maten. Dit zijn dan de kunststof disselkisten en/of disselkisten van aluminium traanplaat, hierin kun je nog kiezen of je er een slot op wilt hebben of eventuele handvaten. Ook is er de mogelijkheid om zelf te bepalen welk type slot je er op zou willen hebben. Kun je de juiste maat niet in het huidige assortiment disselkisten vinden vraag dan naar de mogelijkheden. Verder is het belangrijk om te bepalen of je je gereedschap e.d. ook veilig wilt opbergen doormiddel van een slot op je disselkist. Bijvoorbeeld om je accu veilig en droog op te kunnen slaan.

Bij het materiaal waarvan de disselkisten gemaakt worden is het belangrijk te benoemen dat de kunststof disselkisten niet roesten, de traanplaat disselkisten zijn sterker en worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld je zware gereedschap op te bergen bijvoorbeeld een metalen disselslot of andere dergelijke spullen. De kunststof disselkisten zijn voor de particulier vaak interessanter dan de traanplaat disselkisten omdat deze goedkoper zijn en makkelijker te plaatsen. 

Nu komt het volgende aan bod en dat is het plaatsen van je disselkist op je aanhangwagen. Nu is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal dingen. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen waar de disselkist komt. Wil je een onderbouw of bovenbouw disselkist? Hoeveel ruimte heb ik hiervoor? Hoe wil ik de disselkist bevestigen? 

 

Hoe bevestig ik mijn disselkist?

Disselkisten kunnen met verschillende materialen vastgezet worden. Vaak gebruik je U-bouten om de disselkisten vast te zetten maar je kan er ook voor kiezen om gewone bouten de gebruiken met bijvoorbeeld een stroppenplaat, zo ben je iets vrijer in het bevestigen van de disselbak. 

Je kan de disselbak ook vastzetten met popnagels ook wel bind klinknagels genoemd. 

Disselbak kopen

Waar koop ik mijn disselkisten? Je wilt natuurlijk een goede betrouwbare disselkist. Deze kun je vinden op deze site www.aanhangwagendirect.nl. Zij hebben een ruim assortiment in disselkisten. Dit varieert in maten en materiaal qua afwerking. Ook is het mogelijk een vrijblijvende aanvraag te doen naar een kist op maat, dit betreft de traanplaat disselkisten. De kunststof variant is niet op maat te maken. Kom je er toch niet helemaal uit neem dan gerust contact op met de klantenservice van Aanhangwagendirect.nl, hier staat altijd een medewerker voor je klaar om je verder te helpen. Dus schroom niet om te bellen, mailen, chatten of te whatsappen! 

Tot snel bij Aanhangwagendirect.nl

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/