Linkzoeker
Aanbiedingen

Krasbescherming voor onder je meubels

Bij aankoop van een nieuwe vloer ben je extra voorzichtig. De aankoop van een nieuwe vloer is niet bepaald goedkoop. De vloer moet lang mee en daarbij hoort ook het nodige onderhoud. Een van die dingen zijn bijvoorbeeld krasbescherming vloer producten. Het voorkomen van krassen is natuurlijk beter dan genezen. In principe kunnen krassen goed voorkomen worden zonder dat hier veel geld of tijd in zit.

Krasbescherming kopen

Een manier om je vloer te beschermen tegen schuivende tafels, stoelen en ander meubilair is door vilt te kopen. Op de website vind je meerdere viltglijders die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld je stoelpoten. Houdt er wel rekening mee dat na verloop van tijd de viltglijders verslijten. Daarom is het advies om altijd wat extra viltglijders in huis te hebben. Mochten de viltglijders onder het meubilair versleten zijn dan kun je ze gelijk vervangen.

Heb je nu meubilair op wielen? Dan plak je daar zeker geen viltglijders op. Voor meubilair op wielen zijn er beschermcupjes. Deze beschermcupjes zijn beschikbaar in twee verschillende maten; 30 mm en 40 mm. Deze cupjes zijn transparant zo vallen ze niet op.

Wees voorbereid

Je wilt natuurlijk lelijke krassen voorkomen vooral als je een nieuwe vloer hebt! Het voorkomen van krassen en butsen zijn te voorkomen. In de webshop vind je meerdere producten die je kan gebruiken om je vloer hiertegen te beschermen. Jouwvloeronderhouden levert in zowel Nederland als in België en Duitsland. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via de website!